الان ديدم ينفر ديگه ام راجب اين موضوع تاپيك زده بود
دختر منم كلاس دهمه چهار تا درسو افتاده بعد ميگه نميخوام شهريور امتحان بدم ابروم ميره شهريور امتحان نده ميتونه بره يازدهم و يازدهم امتحان بده ؟ يا بايد دهمو بخونه باز ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا کی میخواد متوجه بشه که دخترت شهریور چیکار کرده بهش بگو زیاد در این موارد خودشو اذیت کنه آبروی ادم با این مسایل نمیره میدونم به خاطر سنش و دوستاش حساسه ولی باید یاد بگیره از الان زیاد نظر اطرافیانش براش مهم نباشن مهم تلاشیه که میکنه برای هدفش مهم مهارت هایی که در کنار درس کسب میکنه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اصن هميشه ميگه نميخوام دانشگاه برم تا دوازدهم ميخونم يه حرفه اي چيزي راه ميندازم به درس علاقه نداره& ...
پس این حرف منو بهش بزن
بهش بگو مادر مادر بزرگش و نگاه کنه ببینه که حتی شاید بلد نباشه با کنترل یه تلوزیون کار کنه این کار چقدر تو نظر دخترت مسخره میاد که حتی اون خانوم نمیتونه یه کانال و جا به جا کنه.اگر دختر شمام تو اینده یه مدرک درست و حسابی و زبان و کامپیوتر ندونه دقیقا حکم همون مادربزرگشو داره پیش نوه ها حتی بچه هاش اکر نمیخواد مسخره بشه بهتره درسو و ول نکنه حداقل لیسانسو بگیره حتی شده با نمرات پایین وگرنه تو دیدگاه جامعه اون یه ادم بی سواد و ببخشید ببخشید که این کلمه رو استفاده میکنم بدون ارزش اجتماعی میشه و همیشه دیدگاه مردم نسبت دختر شما با اونی که درس خونده مقایسه میشه و قطعا احترام اجتماعیی مثل اون فرد تحصیل کرده نخواهد داشت