2777
2789

من شبا غذا درست میکنم چون برای ظهر شوهرم و مهدکودک پسرم غذا میزارم براشون توی ظرف اماده میکنم

شاغل هم هستم ظهر تنها غذا میخورم

مثلا ماکارونی با ماست خیار

انواع برنج خورشتا

برنجای مخلوط

کباب و کتلت 

فقط برنج و مرغ رو روزای جمعه درست میکنم چون مرغ دوباره گرم کنی بد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح نیم ساعت زودتر بیدار میشم

از پلوپز، زودپز، ارامپز و سرخکن استفاده میکنم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من شبا غذا درست میکنم چون برای ظهر شوهرم و مهدکودک پسرم غذا میزارم براشون توی ظهر اماده میکنم شاغل ...

ممنون عزیزم.امکانش هست برنامه غذایی روزانه ت رو برای من بفرستید ایده بگیرم

چه غذاهایی رو درست میکنید.طوری که تکراری نباشه

پلو با کباب تابه ای یا جوجه کباب تابه ای، مرغ، انواع پاستا، ماهی...من بچه هام خیلی بدغذا هستند، برای همین زیاد تنوع نداره غذام.  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شما ناهار و شام تون یکیه؟یا شام جدا درست میکنید

نآهار معمولا پلو داره

شام غذاهای نونی یا فست فود 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ممنون عزیزم.امکانش هست برنامه غذایی روزانه ت رو برای من بفرستید ایده بگیرم

برنج و قورمه سبزی

برنج و قیمه

ماکارونی

استامبولی

کشک و بادمجون

کوفته سبزی

خورش بادمجون با نون و‌سبزی و لیمو

خورش کله گنجشکی با نون

خورش بامیه با نون

لوبیا پلو با کباب تابه

عدس پلو با ماست خیار

کتلت سیب زمینی

کتلت گوشت

تنها باشم سوسیس یا نون پنیر

روزای جمعه یا تعطیل زرشک پلو با مرغ مجلسی یا جوجه کباب تابه ای یا ته چین یا فسنجون گاهی هم کباب بیرون این چندتا مخصوص روزای تعطیله چون سرد بشه بد میشه 

شام درست نمیکنم فقط برای پسرم بیشتر کباب و جوجه و ماهی اینا با کمی برنج که از ظهر برمیدارم میخوره