2777
2789

بعد ۳سال دوستی ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ اومدن خواستگاری

۲۵تیر نامزدیمونه

اگ قبلش من بمیرم اون خیلی داغون میشه؟؟؟

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

چرا بمیری .ببین هر فکری کنی اون چیز به خودت جذب میکنی.که برات اتفاق بیوفته .

اول چرا بمیری؟این فکر ها ی منفی را از خودت دور کن

دوم خدای نکرده مردی ..فوق چند وقت برات ناراحته بعد میره یه زن دیگه میگیره نه که فکر میکنی اونم خودشا میکشه 

سلام 

نمیدونم چقدر این حرف من واست کارسازه. اما من یه خانواده رو دیدم. به این صورت بود که خانوم و آقا و یه دختر حدودا 7 ساله داشتن. اگر نگاشون میکردی فک میکردی اینا لیلی مجنونن اینقد عاشقانه بود روابطشون. 

متاسفانه سر یه حادثه خانوم فوت شدن، و آقاهه هنوز سال خانومش نشده بود ازدواج کرد. 

فک نکن دنیا واسش تموم میشه 

تاپیک قبلمو بخون عزیزم

رفتم قبلی ها رو خوندم. نظر شخصی من اینه، نمیدونم تا چه حد درسته اما اگر خودت رو در موقعیت ازدواج میدونی باید بدونی یه زن باید در هر شرایطی خانواده رو درست حفظ کنه و الان بهترین امتحان برای اینه بدونی آیا واقعا میتونی زن باشی یا نه

رفتم قبلی ها رو خوندم. نظر شخصی من اینه، نمیدونم تا چه حد درسته اما اگر خودت رو در موقعیت ازدواج مید ...

مرسی از نظرت عزیزم

میشه راهنماییم کنی ک باید چیکار کنم؟

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
مرسی از نظرت عزیزم میشه راهنماییم کنی ک باید چیکار کنم؟

می‌بخشید من یکی دوروزی دسترسی به نت نداشتم. 

من فک میکنم بهترین کار حفظ آرامش خودت و برگزاری مراسم بدون هیچ ناراحتی هس. بهترین روزای یه خانوم همین روزاس. اونجوری که لازمه قشنگ و خاطره سازش کن