2777
2789

تاپیکایی که اینجا زدم از تیر۹۹عه

۳سال بایکی دوس بودم از بحثامون از بیکارشدنش از بالاپایینامون نوشتم

نوشتم که خدا چرا مارو بهم نمیرسونه چرا سنگ میافته

بعد از ۳سال

۱۳ خرداد ۱۴۰۱ اومدن خواستگاری

همه چی خوب پیش رفت

۱ تیر پسرداییش بعد ۹سال زندان بخاطر یه قتل اتفاقی اعدام شد

برناممون بهم نریخت چون جشنی نداریم و فقط انگشتره ولی گند زده شد ب روحیه م

۲۵ تیر نامزدیمونه

ولی انرژی ندارم

حال دلم اصلا خوب نیس

دوس دارم بمیرم

خسته م خیلیییییی خسته

روحیه ندارم

یک ماه هم هست خاهرم اینا از شهر دگ اومدن خونمون بخاطر خواستگاری و نامزدی ای ک پیش رومونه

دخترش ۱۱سالشه فوق العاده بی ادب اصلا احترام نمیگیره

خواهرمم حمایتش میکنه

ازونطرف داداشم و زنش الکی با ما قهرکردن

همه اینا تو تاپیکام هست دلایلش

کاش بمیرم بخدا اصلا ذوق ندارم از همه جا فشار روانی رومه

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه صلاح میدونی نمیشه بندازیش عقبتر که یکم روال شه اوضاع؟

به هرحال،هنوز عقدوعروسیو اینا مونده عزیزم.روزای خوش هنوز شروع نشده.اشکال نداره اگه یکم ریپ بزنه این اولاش

جشنای مهمتر هنوز مونده

حالا اگه دوس داری جشن نامزدیت هم بهتر باشه هم جشنت هم حالت،چرا صحبت نکنی که یکم بیوفته عقب؟

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

به این فکر کن که مستقل میشی و قرار به ارزوی که داشتی برسی الان برای چیز های خودت رو.ناراحت میکنی که اصلا به شما ربطی نداره مثل تربیت خواهر زادت یا دعوایی برادر و زن داداشت بی خیال شون شو 

عزیزم،این هایی ک میگی دلایلی هستن ک باعث میشه آدم زیادخوشحال نباشه،اما اینکه دورازجون آرزوی مرگ میکنی وبعداز۳سال ک ب عشقت رسیدی بازهم خوشحال نیستی،واحساس رضایت نمیکنی،لازمه با روانشناس مشورت کنی،

بنظرعلایم افسردگیه

و درمورد تیتر تاپیکت...

شادترین نسخه‌ی من دو سال پیش جاموند😔وقتی بهترین دوستمو از دست دادم.همدمم،خواهرم😢تنها کسی که واقعا باهاش خوش بودم😢😭

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
عزیزم،این هایی ک میگی دلایلی هستن ک باعث میشه آدم زیادخوشحال نباشه،اما اینکه دورازجون آرزوی مرگ میکن ...

بعدهم یچیز دیگه،

اینکه اول ببین هدفت از ازدواج چی هست؟آیا هدفت جشن وشادی و... بوده،یا بودن با کسی ک آرزوشو داشتی،

عزیزم اینکه میگم خیلی مهمه ها،

چون نامزدی وجشن و شادی ودوران خوش گذرونی خیلی زودتموم میشه،شما به بعدش فکر کن ک اصلا آمادگی لازم واسه کلی مسئولیت ریزودرشت تو زندگی مشترک رو داری؟

بعدتصمیم بگیر واسه متاهل شدن