2777
2789

سلام دوستان 

بچه م هشت ماهه شه از روی تخت افتاد روی زمین لبش باد کرده یکم زخم شده از دماغ ش هم یه قطره خون اومد و بالای بینی ش یکم قرمز شده 

فکر میکنم با صورت خورده زمین 

الان خوابه و هیچ علائمی نداره شیر خورده و دست و پاش و سرش رو هم دست زدم درد نداره انگار 

به نظرتون ببرمش دکتر 

چون ما اینجا دکتر خوب فقط سمت صبح هست و الان دکتراش خوب نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ترسیدم 

قشنگ برام تداعی شد 

یه ماه پیش .دخترم چهاردستو پا میرفت اشپزخونه زانوش لیز خورد.دهنش خورد به لبه پله اشپزخونه لثش برید کلییی خون اومد سکته کردم یعنی بخدا بیچاره تازه دندونم درمیاره.. انقدررر ترسیدم 

اونم کلی گریه کرد خسته شد شیر خورد خوابید طفلی

حالا همه جا موکت انداختم 

کلا مادر بودن یه شغل جداگانس

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
قشنگ برام تداعی شد  یه ماه پیش .دخترم چهاردستو پا میرفت اشپزخونه زانوش لیز خورد.دهنش خورد به ...

آره واقعا مادر بودن سخته 

اونم کنار کار های خونه 

چند روزه دیگه عید غدیره کلی کار دارم مجبورم فشرده کار کنم بچه هم مدام بیداره و دلش بازی میخواد

آره واقعا مادر بودن سخته  اونم کنار کار های خونه  چند روزه دیگه عید غدیره کلی کار دارم م ...

همه اسباب بازیاشو یهو نده بهش جلو چشمش نزار.. هر چند روز یبار یدونه جدید بده براش تازگی داشته باشه بازی کنه

همه اسباب بازیاشو یهو نده بهش جلو چشمش نزار.. هر چند روز یبار یدونه جدید بده براش تازگی داشته باشه ب ...

هر دفعه جدید میارم ولی باز وسیله های خونه رو بیشتر دوست داره حتی اگه بار ها بازی کرده باشه باهاشون

هر دفعه جدید میارم ولی باز وسیله های خونه رو بیشتر دوست داره حتی اگه بار ها بازی کرده باشه باهاشون

اره واقعا.. دخترمم با کفگیر ملاقه لگن ابکش خوشحالتره😀😀