2777
2789
عنوان

پسر خیلی شیطون

202 بازدید | 12 پست

سلام 

من ی پسر 7 ساله دارم که میره کلاس دوم 

خیلی شیطونه و اعصاب برام نگذاشته

از ازار دادن بقیه و سرب سر گذاشتن لذت میبره و اصلا مهم نیست براش که بقیه اذیت میشن حالا چه خواهر 3 ساله ش باشه، چه بابا چه دوستان و بچه های فامیل 

نمیدونم واقعا باهاش چه رفتاری داشته باشم 

از بس از دستش حرص میخورم هر روز سرم درد میگیره 

تو را خدا کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا با جدیت باهاش صحبت کن

اگ درست نشد ببرش مشاوره، شاید بخاطر توجه اینکارو میکنه

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
بعضی وقتا با جدیت باهاش صحبت کن اگ درست نشد ببرش مشاوره، شاید بخاطر توجه اینکارو میکنه

خیلی صحبت میکنم 

امسال که کلاس اول بود پدرم دراومد از بس معلم و ناظمش شکایت میکردن 

درسهاش خیلی خوب بود ولی اذیت میکرد 

پسر بچها اکثرن شیطونن.

پسر منم هست.ولی به زور جایزه و برچسب کنترل میکنم.

یا از ی سری وسایل اسباب بازی محروم میکنم.اگر نشد دیگه

دراخر از باباش خیلی حساب میبره...

یکم بزرگتر بشه خوب میشه.فقط تحمل و صبر.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
جدیدا اینطور شده؟ شاید برای جلب توجه هست؟ البته می تونه به خاطر بیش فعالی هم باشه.

نه از بچه گی همینطور بود کلا 

بقبه را حرص میده و خودش غش غش میخنده 

قبلا که بچه های فامیل که ازش بزرگترن تو بازی راه نمیدانش، من فکر میکردم بخاطر این اذیتشون میکنه ولی امسال تو مدرسه معلمشون هم میگفت نمیدونم چرا دوست داره بقیه را اذیت کنه 

پسر بچها اکثرن شیطونن. پسر منم هست.ولی به زور جایزه و برچسب کنترل میکنم. یا از ی سری وسایل اسباب ب ...

اخه این از باباش هم حساب نمیبره 

یعنی ی کاری ازش بخوایم هزار بار میگیم اخرش هم انجام نمیده 

نه از بچه گی همینطور بود کلا  بقبه را حرص میده و خودش غش غش میخنده  قبلا که بچه های فامی ...

پس حتما با روانشناس صحبت کنید. امیدوارم که مشکلتون زودتر حل بشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم