2777
2789
عنوان

پشیمونم😔😔

474 بازدید | 10 پست

یه دختر ۴ سال و نیمه دارم

از آذر ماه پارسال خواستم اقدام کنم برای بچه دومی

خودمو بستم به گرمی زیاد

نه که جنسیت واقعا واسم مهم باشه ، کمی دوست داشتم از هردو جنس داشته باشم

اما چون بدنم ضعیف و کم خون هست بیشتر برای تقویت گرمی خوردم

از بهمن ماه تا الان پریودام بهم ریخته، سینه هام ورم کرده و درد داره ، بی بی چکهام هاله دارن

اما سونو و آزمایشهام همه چی سالمه

نمیدونم از گرمی خوردن اینجوری شدم یا ...

چیزای هورمونی نخوردی؟ به نظر هورمون هات بهم ریخته

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شک خودم روی سیاهدانه است اما آزمایش هورمون هم دادم ، چیزی نبود

اگه پسر میخوای خودت گرمیجات کم بخور بزار شوهرت گرمیجات زیاد بخوره

عرق کاسنی هم خوبه میگن اگه زن زیاد بخوره بچه دختر میشه و اگه مرد بخوره بچه پسر، عرق کاسنی بخر خودت نخور بده شوهرت بخوره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
شوهرم زیاد همکاری نمیکنه

ای بابا ، خودت هم گرمیجات زیاد نخور تو فعالتر میشی بچه دختر میشه، عرق کاسنی بگو واسه کبد خوبه نگو واسه بچه س

منم ۷ ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشیم میگم بیا بریم آی یو آی و اینا میگه من بچه اینجوری نمیخوام باید خدا بده(۷ ساله خدا نداده این بی خیال خدا بده نمیشه)

ای بابا ، خودت هم گرمیجات زیاد نخور تو فعالتر میشی بچه دختر میشه، عرق کاسنی بگو واسه کبد خوبه نگو وا ...

مردای خودخواه

دکترا چی میگن ،مشکل از شماست یا همسرت

سیاه دانه خیلی قویه ، نباید سر خود بخوری 

من کافیه چند تا دونه ازش بخورم جوری تپش قلب میگیرم که میره بالای ۱۲۰ تا ضربانم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
مردای خودخواه دکترا چی میگن ،مشکل از شماست یا همسرت

به بقیه میگیم خودمون نمیخوایم ولی مشکل از همسرمه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز