2777
2789
عنوان

پشیمونم😑😑

278 بازدید | 17 پست

امروز ظهر تقریبا ساعت ۱۲ ب نامزدم ی پیام عاشقانع ک داخلشم محتوای خسته نباشید بود فرستادم، اخرین بازدیدش تو اینستا ی ربع پیش بوده ولی داخل واتساپ نیومده ک پیاممو ببینه، منم قصد دارم دیگه  اینجور پیامایی بهش ندم واقعا تو ذوقم خورد، بنظرتون کارم درسته؟!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کارت درست نیست !

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

اینجوری نمیدونه از چی ناراحتی همینطوری که به ما گفتی به اونم بگو مشکل چیه بهتر از غیر مستقیم جواب میگیری

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خو‌ میگی هنوز واتساپ نیومده  بیاد جواب میده دیگه اصلا کار اشتباهی نکردی همین پیامک های یهویی و عاشقانه زندگی رو قشنگ میکنه. 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

احتمالاتو در نظر بگیر جانم:)

مسائل مهم تری توی زندگی پیش میاد

که سین زدن پیامک بی اهمیت میشه

توی این دوران بیشتر به فکر شناساییش باش

عادی و راحت برخورد کن مثل اعضای خانواده 

نیاز نیست هر روز پیامک عاشقانه بدی یه حالشو بپرسی!  

واسه چی؟ 

چون نگاه و دید مردا نسبت به ما خیلی متفاوته!!!

شاید خاسته سر فرصت ج بده شاید رو مود نبوده شاید هزار چیز دیگه...

برا خودم بار ها پیش اومده گوشی دستم باشه ولی پیام کسیو دیر ج بدم چون کاری داشتم رو مود نبودم یا هرچیز دیگه ای...

سختش نکن... اگر از اینکه از این مدل پیاما براش بفرستی خودت لذت میبری پس به حد و اندازه بفرست ...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بنده خدا هنوز پیام اسی رو ندیده که جواب بده میگه هنوز واتساپ نیومده

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

چیزی ک من همیشه میگم و بهش معتقدم اینه ک ۹۹ درصد روابط ب نام عشق،اما عشقی رو تجربه نمیکنن!

ینی ۹۹ درصد ادمها اصلا معنا و مفهوم عشق رو نفهمیدن 

تو اون پیام رو دادی ب امید اینکه پیامی رو دریافت کنی و حالا ک نکردی این موضوع ناراحتت کرده 

ک این اصلا تطبیقی با عشق نداره عزیزم

عشق معامله نیست ک پیام بدم تا اونم جواب بده 

اگر مفهوم عشق تو این رابطه جاری بود اینطور فکر میکنی با خودت ک: من ب او پیام دادم تا خودم از خودم راضی و خوشحال باشم ک بهش خسته نباشید گفتم و الانم خوشحالم ک او وقتی این پیامو میخونه احتمالا متوجه هست ک من بیاد خستگیش بودم.

همین 

ن انتظاری پشتش هست 

ن توقعی

ن رنجشی

در ثانی ممکنه اصلا واتساپشو نخواد بخاطر اینکه شاید سرش شلوغه چک کنه 

حتی چک کنه و جواب نده 

بازهم تو تفکر من تاثیری نداره

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.