مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!» آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.. هوچی گری اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند ! 🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
این شهر همه در پی حرفند و حسودند..اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂 کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم