2777
2789

بدنیست سلام داره 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

اره ست قشنگیه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خونه خوبه

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

خیلیییی ساده و خوبه

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم
حجاب دارم خوب، مسلمونم چون

هرچقد بخوام به عقاید بقیه احترام بذارم واقعا نمیشه

هیچ عقیده ای قابل احترام نیس برام

به راهی که همه از روی تقلید میروند شک کن؛انگشت نما بودن بهتر از احمق بودن است