zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 عنوان کیا زیر بغلشون لنف نود دارن؟؟ 333 بازدید | 10 پست بگید لطفا چطگری درمان کردید 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸 1401/04/20 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13430 منهیچی دکتر گفت بذار بمونه کاریت نباشه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 من هیچی دکتر گفت بذار بمونه کاریت نباشه چند وقتی یبار میری سونو من 8 ماه پیش رفتم امروزم میخام یرم کیست سینه هم دارم مث سگ میترسم 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13430 چند وقتی یبار میری سونو من 8 ماه پیش رفتم امروزم میخام یرم کیست سینه هم دارم مث سگ میترسم منم سین هام فیبرو آدنوم دارههر ۶ماه یکبار میرمولی سری آخر دکتر گفت یسال یبلر هم بیایی خوب کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13430 ترست درک میکنم منم هر سری قبل سونوگرافی خیلی ترس واسترس دارم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 منم سین هام فیبرو آدنوم داره هر ۶ماه یکبار میرم ولی سری آخر دکتر گفت یسال یبلر هم بیایی خوب منم اینبار دوتا گالاکتگسل و یه توده ک مشخص نشد فیبرو ادنوما یا گالاکتوسل و همنیطورلنف نود 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 ترست درک میکنم منم هر سری قبل سونوگرافی خیلی ترس واسترس دارم دقیقاااا وحشتناکه حال ادم بسکه سرطانم زیاد شده از همه چی ادم میترسهامروز قراره برم سگنو پاهام شل شده و یخ از استرس و ترس 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13430 منم اینبار دوتا گالاکتگسل و یه توده ک مشخص نشد فیبرو ادنوما یا گالاکتوسل و همنیطورلنف نود ایشالا ک چیزی،نیست گالاکتوسل چیه اطلاعی در موردش،ندارم؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13430 دقیقاااا وحشتناکه حال ادم بسکه سرطانم زیاد شده از همه چی ادم میترسه امروز قراره برم سگنو پاهام شل ش ... آیت الکرسی بخون توکلتم بخدا باشه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 ایشالا ک چیزی،نیست گالاکتوسل چیه اطلاعی در موردش،ندارم؟ تجمع شیر 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 آیت الکرسی بخون توکلتم بخدا باشه ایشاا.... ک خیره بخدا 25 سالمه شدم مث گیرزنا بشکه ارسو جوش دارم 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸