2777
2789

من

هیچی دکتر گفت بذار بمونه کاریت نباشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من هیچی دکتر گفت بذار بمونه کاریت نباشه

چند وقتی یبار میری سونو من 8 ماه پیش رفتم امروزم میخام یرم کیست سینه هم دارم مث سگ میترسم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتی یبار میری سونو من 8 ماه پیش رفتم امروزم میخام یرم کیست سینه هم دارم مث سگ میترسم

منم سین هام فیبرو آدنوم داره

هر ۶ماه یکبار میرم

ولی سری آخر دکتر گفت یسال یبلر هم بیایی خوب

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

ترست درک میکنم منم هر سری قبل سونوگرافی خیلی ترس واسترس دارم

منم سین هام فیبرو آدنوم داره هر ۶ماه یکبار میرم ولی سری آخر دکتر گفت یسال یبلر هم بیایی خوب

منم اینبار دوتا گالاکتگسل و یه توده ک مشخص نشد فیبرو ادنوما یا گالاکتوسل و همنیطورلنف نود

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ترست درک میکنم منم هر سری قبل سونوگرافی خیلی ترس واسترس دارم

دقیقاااا وحشتناکه حال ادم بسکه سرطانم زیاد شده از همه چی ادم میترسه

امروز قراره برم سگنو پاهام شل شده و یخ از استرس و ترس

منم اینبار دوتا گالاکتگسل و یه توده ک مشخص نشد فیبرو ادنوما یا گالاکتوسل و همنیطورلنف نود

ایشالا ک چیزی،نیست گالاکتوسل چیه اطلاعی در موردش،ندارم؟

دقیقاااا وحشتناکه حال ادم بسکه سرطانم زیاد شده از همه چی ادم میترسه امروز قراره برم سگنو پاهام شل ش ...

آیت الکرسی بخون توکلتم بخدا باشه

آیت الکرسی بخون توکلتم بخدا باشه

ایشاا.... ک خیره بخدا 25 سالمه شدم مث گیرزنا بشکه ارسو جوش دارم