2777
2789

به منم اصلا عیدی ندادن

مگه مهمه؟

شوهرت خوب باشه بذا دنیا باهات بد باشن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خسیسن 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

😁 اصولا طرفای ما میفروشن خانواده عروس

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
به منم اصلا عیدی ندادن مگه مهمه؟ شوهرت خوب باشه بذا دنیا باهات بد باشن

نه امکانش نبود گوسفند ببرن خونه پدرم حالا به هر دلایلی خونه پدر شوهرم بودیم اونم خودشون خوردن نه طلایی نه کادویی

نه امکانش نبود گوسفند ببرن خونه پدرم حالا به هر دلایلی خونه پدر شوهرم بودیم اونم خودشون خوردن نه طلا ...

فدا سرت 

شوهرت بعدا اینقد برات بخره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
به منم اصلا عیدی ندادن مگه مهمه؟ شوهرت خوب باشه بذا دنیا باهات بد باشن

بخدامنم، اصلا نمیدونم چرا دلم نمیخواست چیزی بدن الان سرم بلنده که تاحالا کمکمون نکردن واونا هم ازمون انتظاری ندارن درعوض شوهرم به دنیا می ارزه 

ولکن خواهرمن ، خدا بیامرزه پدرمو وقتی چیزی میگفتم میگف مگه گشنه موندی توخونه بابات نداشتی چی کم گذاشتم ک اینو میگی ، شوهرم چیزی میاورد بابام دعوامیکرد میگف توخونه من حق نداری چیزی بیاری 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه