woodgirl78 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 563 عنوان راه حل رنگ مو 41 بازدید | 3 پست قشنگا کسی میدونه هایلایت مو بدون دکلره رو باید چیکار کنم موهام مشکیه در واقع آدما فراموش میشن ولی نامردیاشون نه 1401/04/20 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5429 من آمبره کردم س بار بی رنگ کرد موهامو اصلا رنگ نمیگرفت تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.
woodgirl78 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 563 من آمبره کردم س بار بی رنگ کرد موهامو اصلا رنگ نمیگرفت عه بی رنگ کنی هم فایده نداره؟؟ در واقع آدما فراموش میشن ولی نامردیاشون نه
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5429 عه بی رنگ کنی هم فایده نداره؟؟ من س بار بی رنگ کردم تا گرفت شانس اوردم جنس موهام کلفت بود😑 تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.