2777
2789
عنوان

نظر شما چیه ؟😂😂😂😂🤣🤣🤣

146 بازدید | 11 پست

من از اول تهران زندگی کردم . ۲۰ سالمه و تاحالا خواستگارم نداشتم 😑😑😑خانوادمم میگن باید همشهری باشه . من اصلا نه اجتماعی بلدم باشم نه میدونم باید چکار کنم . چون همیشه تنها بودم . هیچوقت دورم آشنا و... نبوده همیشه خودم تنها بودم . اگه بخام ازدواج کنم باید تو شهرستان برم بیرون خودم تنهایی بگردم 🤣🤣😂😂شاید با یکی آشنا بشم بعدم ازدواج کنم 🥺🥺🥺خودمم تنهایی که نمیتونم برم بیرون و فامیلمونم کلا حسود و عجیب غریبن خیلی حساسن که آدم خوشبخت بشه😬😬😬خلاصه نمیتونم هیچ کاری کنم 😒😒😒😑😑🥺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام همسن 

منم یکی مثل تو😂✋

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
برو تو محیط سر کار برو 

کار کو خواهر من 😂

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

اون خدای نشدنی هاست و من گیر شدنی ها، اون همیشه برام خوب می خواد و من دنبال چیزای معمولیم.

هربار که تلخی کنم مهربونی میکنه، هزار بار هم اشتباه کنم صبوری میکنه، هیچ وقت دستم رو ول نمی کنه، هیچ وقت رهام نمیکنه،

هرکجا کم بیارم هست، از آدمها ببرم هست صداش که میکنم شاید همون لحظه نه، اما یه جوری یه جایی جوابم رو میده تا میام از رحمتش ناامید شم تو اوج ناامیدی با نشونه هاش امیدوارم میکنه!

اون تنها کسیه که همه چیزو راجبم میدونه ولی بازم دوستت ام داره، هوامو داره، خدایا بیخش اگه یه وقتای یادم میره که هستی

چرا میخوای با ازدواج بدبخت شی😶 مستقل شو زندگی کن

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️
اگه با یکی تو خیابون آشنا شی بدرد نمیخوره

چاره ای ندارم ، فامیل که ندارم تازه حسودم هستن ، تو شهر غریبم که زندگی میکنم ، هیچوقت هیچ مراسمی دعوت نشدم و نمیشم ، لاغرم که هستم 😬خب هیچکدوم از اینا باورررر کنید دست من نیست !

دوست دارم

باشه خو! مجنون با لیلیت خوشبخ بشی

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️