دیروز با خواهر شوهرم باغ یودیم باغ مشترک بین ما و خواهر شوهرمه یه مدته تو بنایی افتادیم شوهرم اکثرا شبا باغ میخوابه و یه شب در میون میاد خونه ، دیشب موقع برگشت یه نوار بهداشتی که معلومه از جیب افتاده وسط باغ پیدا شد و خواهر شوهرم دید به من گفت اون که شوهرش فقط آخر هفته ها یه خاطر کارش میمونه و شبا برمیگرده شوهر منه که یه شی در میون اونجاس، قبل این موضوع به شوهرم کامل اطمینان داشتم ولی از دیشب شک افتاد به جونم البته شوهرم خودشم متعحب بود که آز کجا این نوار افتاده من خواه نا خواه از چیزی ناراحت بشم تو قیافه ام معلوم میشه.و از دیشب هیچی نمیگم ولی تو هم رفتم ، امروز صبح شوهرم یهو شروع کرد داد و بیداد که اره درست حدس زدی کار منه و از فردا اونجا میکنم جن.. خونه خیلی حرفای بدی زد گفت حالم از قیافه ات بهم میخوره عین پیرزنا شدی گفت تو آنقدر بی عرضه ای خواهرم اونو دیده تو ندیدی الانم میخوای بگی عقلم میرسه که رفتی تو قیافه میگفت تو حتی عرضه کار کردن هم نداری خواهرم زرنگه سر کار میره تو نه قیافه داری نه عرضه ،.. خیلی بد حرف زد و رفت من فقط بهش گفتم من بهت شک ندارم داشتم باهات نمیموندم یهو کفت بعد این شک کن انواع زن و دختر میارم و میبرم و هیچ کاری نمیتونی بکنی خیلی اعصابم خورده اگه بچه ام نبود یه لحظه هم باهاش نمیموندم و واقعا هم اگه بفهمم خیانت میکنه باهاش نمیمونم
اصلا بهش روی سگ نده.. میگن آدما تو عصبانیت خود واقعیشونو نشون میدن
مطمئن باش ریگی به کفشش نبود اینطوری قاط نمیزد
اصلا بهش محل نده!!!
جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسردهتر شوختر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻♂️
من مطمئنم کار اون نبوده محاله بره دنبال زنای دیگه ولی زنم شک میکنم ، الانم از حرفاش آنقدر دلم شکسته دیگه دلم و نمیتونم جمع کنم روی حوش نشون بدم .. حتی با اینکه میدونم کار اون نبوده ولی با حرفایی که بهم زد دیگه نمیتوتم باهاش خوب باشم
اصلا بهش روی سگ نده.. میگن آدما تو عصبانیت خود واقعیشونو نشون میدن مطمئن باش ریگی به کفشش نبود اینط ...
من مطمئنم کار اون نبوده محاله بره دنبال زنای دیگه ولی زنم شک میکنم ، الانم از حرفاش آنقدر دلم شکسته دیگه دلم و نمیتونم جمع کنم روی حوش نشون بدم .. حتی با اینکه میدونم کار اون نبوده ولی با حرفایی که بهم زد دیگه نمیتوتم باهاش خوب باشم
من مطمئنم کار اون نبوده محاله بره دنبال زنای دیگه ولی زنم شک میکنم ، الانم از حرفاش آنقدر دل ...
خوبه.. بهش رو نده تا بیاد منت کشی
یکی دو ماه عینهو خر دنبالت بکشون
جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسردهتر شوختر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻♂️
دلم از حرفاش خیلی شکسته مطمئنم اهل خیانت نبود خودش همیشه میگفت مرد که بلنگه زنش هم میره با یکی دیگه میگه خیانت خیانت میاره ولی آنقدر دلم از حرفاش گرفت که دیگه نمیتونم باهاش خوب باشم
منم اول بهش شک کردم ولی ما زودتر از اونا رفتیم اولش بل دوستامون بودیم بعد اونا اومدن دوستمم بهش گفتم ...
اینو فقط بدون زندگیتو سر چیزای الکی ب باد نده کسی ک با شخصی مشکل داشته باشه میتونه زهرشو ب هر طریقی بریزه اگ چیزی از شوهرت ندیدی الکی سر این قضیه زندگیتو اشوب نکن مخصوصا ک شما بد خواهم داری