احتمال دوقلویی با آی وی اف خیلی بالاس. با دارو بدون آی وی اف خیلی احتمالش کمه
برای کسی که مشکل بارداری نداشته باشه هم آی وی اف میکنن که دو قلو باردار بشه ؟
هزینش زیاده ؟
حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فکر نمیکنم انجام بدن. جای خصوصی بری بیشتر از سی میلیون.جای دولتی حداکثر پونزده
چرا انجام نمیدن ؟
چه فرقی داره با کسی که مشکل داره و بچه دار نمیشه ؟
اخه من برای باردار شدنم مشکلی ندارم فقط میخوام دو تا باشن
حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
مراحلش سخته. سیرده روز ، روزی سه تا آمپول میزنی بعد عمل میشی . ممکنه تخمدانهات آسیب ببینن. ممکنه ها ...
فقط میخوام بدونم انجام میدن یا نه هزینشم مهم نیست یه جای خوب میرم که عوارضش خیلی نباشه برام مهمه که دو تا باشن اگه انجام نمیدن کلا که هیچی
خودم وقت دکتر زنان دارم هفته دیگه میرم ازش میپرسم ولی طاقت ندارم صبر کنم از شما پرسیدم 😊