2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

98 بازدید | 9 پست

چه روش های مطمئنی برای تعیین جنسیت بچه قبل از بارداری هست

آیا میشه چند قلو زایی داشت با دارو .امکانش هست؟

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
احتمال دوقلویی با آی وی اف خیلی بالاس.  با دارو بدون آی وی اف خیلی احتمالش کمه

برای کسی که مشکل بارداری نداشته باشه هم آی وی اف میکنن که دو قلو باردار بشه ؟

هزینش زیاده ؟

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نمیکنم انجام بدن. جای خصوصی بری بیشتر از سی میلیون.جای دولتی حداکثر پونزده

چرا انجام نمیدن ؟

چه فرقی داره با کسی که مشکل داره و بچه دار نمیشه ؟

اخه من برای باردار شدنم مشکلی ندارم فقط میخوام دو تا باشن

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
چرا انجام نمیدن ؟ چه فرقی داره با کسی که مشکل داره و بچه دار نمیشه ؟ اخه من برای باردار شدنم مشکلی ...

مراحلش سخته. سیرده روز ، روزی سه تا آمپول میزنی بعد عمل میشی . ممکنه تخمدانهات آسیب ببینن.

ممکنه هایپر بشی. 

حاملگی دوقلویی خیلی سخته من به غلط کردن افتادم ولی یدونه ای بهتره. هیچ چیزی بهتر از حاملگی طبیعی نیس

مراحلش سخته. سیرده روز ، روزی سه تا آمپول میزنی بعد عمل میشی . ممکنه تخمدانهات آسیب ببینن. ممکنه ها ...

فقط میخوام بدونم انجام میدن یا نه هزینشم مهم نیست یه جای خوب میرم که عوارضش خیلی نباشه برام مهمه که دو تا باشن اگه انجام نمیدن کلا که هیچی

خودم وقت دکتر زنان دارم هفته دیگه میرم ازش میپرسم ولی طاقت ندارم صبر کنم از شما پرسیدم 😊

فقط میخوام بدونم انجام میدن یا نه هزینشم مهم نیست یه جای خوب میرم که عوارضش خیلی نباشه برام مهمه که ...

من ندیدم کسی که مشکل نداشته باشه آی وی اف کنه‌.

شاید انجام بدن اگه اصرار کنی

فقط میخوام بدونم انجام میدن یا نه هزینشم مهم نیست یه جای خوب میرم که عوارضش خیلی نباشه برام مهمه که ...

عزیزم رفتی از متخصص پرسیدی ؟چی بهت گفت؟

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋