2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

40 بازدید | 2 پست

من دیپلم ریاضی دارم و لیسانس روانشناسی انا  الان میبینم به هیچ کدوم علاقه ندارم یعنی روانشناسی رو یکم دوست دارم ولی کنکور ارشدش خیلی سخته واسه دولتی قبول شدن،الان میخوام کنکور انسانی بدم و ادبیات بخونم چون از بچگی به ادبیات علاقه داشتم 

به نظرتون بخونم یا نه ؟

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

با اجازع استارتر عزیز؛

بچها میدونم باید برای حذف تاپیک، توی تاپیک حذف نی نی یار لینک تاپیکمو بزارم روزی یکی، اما امروز یکی رو گذاشتم و دوتا تاپیکم موندع از طرفی بدلیلی نمیتونم وایسم تا دو روز دیگع برای حذف تاپیکهام، برای همین ازتون میخوام اگر ممکنع این دو تا تاپیکمو گزارش بزنید بترکع، چون میخوام لغو کاربری بزنم بعدش اما میخوام هیچ تاپیکی نموندع باشع.

هرکی گزارش زد لایکم کنع صلوات براتون میفرستم.

لطفا دوستای گلم🙏🌹 ممنونم

من خیلی به روانشناسی علاقه دارم🙂

روانشناسی بهتر از بقیه رسته هاست مطالبی که میخونی توی زندگی به درد خودت میخوره وقتی که به مشکل برمیخوری میدونی چکار کنی و...

ادبیات چی؟کجای زندگی به دردت میخوره؟

بهت پیشنهاد میدم فن بیانت رو تقویت بکنی و همین رشتت هم ادامه بدی. روانشناسی پول توشه و بجز پول تو میتونی به هم نوع خودت کمک کنی چه حسی بهتر از این؟ این همه زحمت کشیدی تا اینجا خوندی بقیشم بخون🙂

برات بهترین هارو ارزو میکنم💫🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷