setare_sameti مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 134 عنوان بیاید پلیززز 178 بازدید | 11 پست سلام و درود بر همگی عزیزان دل میخوام برا کنکور کلاس فیزیک ثبت نام کنماز بین این اساتید(سعید نصیرلو و شاهین عباسیان و خسروی منش) اگر کسی شاگردشون بوده لطفا نظرشو بگه ❤❤ 1401/04/20 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98910 سلام درودهمگی برتو وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
پاییزییییییییییی عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 730 کجا برای کلاس ثبت نام میکنی؟ازاینا که گفتی من هیچ کدومو نمیشناسم.هزینه کلاساش چقدر میشه لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره
setare_sameti مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 134 کجا برای کلاس ثبت نام میکنی؟ازاینا که گفتی من هیچ کدومو نمیشناسم.هزینه کلاساش چقدر میشه خب من اهوازم هزینه هرکلاسی اینجا ۵ ملیون میگیره نمیدونم تهران یا بقیه جاها چقد بگیرنولی اقای نصیرلو تهران و رشت هم فکنم هستن
setare_sameti مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 134 خب من اهوازم هزینه هرکلاسی اینجا ۵ ملیون میگیره نمیدونم تهران یا بقیه جاها چقد بگیرن ولی اقای نصیرل ... البته مشاورم طرفا ۱۰ تومن شد🥲
پاییزییییییییییی عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 730 خب من اهوازم هزینه هرکلاسی اینجا ۵ ملیون میگیره نمیدونم تهران یا بقیه جاها چقد بگیرن ولی اقای نصیرل ... بعد پنج ملیون دادی چقدر کلاس رفتی؟ لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره
setare_sameti مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 134 بعد پنج ملیون دادی چقدر کلاس رفتی؟ خب ببین کلاسا سالیانن دیگه هفته ای ی جلسه تا سال بعد
پاییزییییییییییی عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 730 خب ببین کلاسا سالیانن دیگه هفته ای ی جلسه تا سال بعد یعنی کلاسا یه ساله وهفته ای یه جلسه ی مثلا دوساعتس؟؟؟ لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره
setare_sameti مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 134 یعنی کلاسا یه ساله وهفته ای یه جلسه ی مثلا دوساعتس؟؟؟ بله دقیقا ۲ تا سه ساعت
پاییزییییییییییی عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 730 بله دقیقا ۲ تا سه ساعت بعد کل سه سالو تواین مدت قشنگگگ درس میدن؟؟ لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره
setare_sameti مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 134 بعد کل سه سالو تواین مدت قشنگگگ درس میدن؟؟ من دهم یازدهمو اوکیم دوازدهم فقط اوکی نیستم استادم فکنم دوازدهم اول کار کنم نمیدونم درست