2777
2789
عنوان

لاغر کردن شکم

109 بازدید | 7 پست

سلام دوستان خوبین .. من شکمم خیلی اومده جلو و خیلی رو مخمه .. رژیم غذایی ندارم ولی کلا خیلی چاق نیستم ولی شکمم خیلی جلو اومده البته یادمه از بچگی شکم داشتم 

مادر بزرگمم شکمش بزرگه ولی خب اون ۴ تا شکم زاییده

من نه زایمان کردم نه هیچی فقط الکی شکم دارم

عروسی بخوام برم گن میپوشم .. شما راهکار بدین چطوری مثلا یه ماهه یا تا آخر تابستون شکمم رو ببرم داخل ؟ باشگاه نمیتونم برم ولی پیاده روی میتونم یا تو خونه ورزش میتونم انجام بدم

عزیزم از توگوگل برنامه بگیر که رو موبایلت نصب بشه ،برنانه هایی که ورزش برای اب کردن شکم دارن و هرروز چندتا باید ورزش کنیو وتعدادشو گفتن ،پیاده روی که میری سعی کن شکمتو بده تو نگه دار وپیاده روی کن ،وپیاده روی تندتر یا دویدن هم با شکم تو داده تاثیر داره

لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره 

عزیزم این برنامه رو میتونید از گوگل پلی دانلود کنید 

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یا این یکی ...هردوشون برنامه های خوبی هستن و میتونید با برنامه ی مانکن کالری شماری کنید 

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
یا این یکی ...هردوشون برنامه های خوبی هستن و میتونید با برنامه ی مانکن کالری شماری کنید 

مانکن رو داشتم قبلا مجدد نصبش میکنم اینم حتما نصب میکنم ممنون از کمکتون 😊

مانکن رو داشتم قبلا مجدد نصبش میکنم اینم حتما نصب میکنم ممنون از کمکتون 😊

خواهش میکنم عزیزم😍انشالله که با پشتکار به تیپ دلخواهتون برسید