2777
2789
عنوان

شوهرم فحش میده

2016 بازدید | 34 پست

بیشتر وقتا خوبه اما وقتی عصبانی میشه فحش ناموسی میده ،در کل اخلاقش خوبه اما این موضوع خیلی خرابش کرده عصبی میشه روانی میشه منم دیگه جوابشو میدم اما روحیم بهم ریخته،همه فکر میکنم خیلی خوشبختم پول و تحصیلات و خیر سرش دکتری داره منم خودم کارمندان چکار کنم بچه ها؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعی که خوبین و حرفتو گوش میده باهش حرف بزن،و بگو باید ترک کنه این عادت بدی!بگو وجهه ی اجتماعیتو زیر سوال میبری با این حرکت.و ترکش بده ینی برای هر حرف بدی که میزنه مثلا یه تنبیهی درنظر بگیر.البته اوایل نوع تنبیه آسون و بتدریج سخت.کم کم تغییرات کوچیک رو خواهی دید

یه دونه قلک خیریه بذار توی خونه

هر بار فحش دادن ده تومن یا پنجاه تومن باید بندازن توش

اخر ماه ببر جلوی چشمش بده خیریه

وقتی پول خرج کنه مودب میشه

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

مشکل منم هس 

منم 15 ساله همینه زندگیم اخلاقش درکل بد نیس خصوصیات خوب داره بامحبته دست و دلباز اهل معاشقه و بروز عشقه خانواده خوب تحصیلکرده باادب هس ولی از شانس من شوهرم نمیدونم به کی رفته مادرخدابیامرزش میگفت به داییش رفته بددهن شده واگرنه خدایی هیچکس تو خانوادش بددهن نیس فقط اینه فحش ناموسی میده زووود هم عصبی میشه من جوابشو زیاد نمیدم بخاطر دخترم ولی داغووونم روحیه ندارم از درون انگار شکستم و واقعا هنه راهارو امتحان کردم چون ی عادت مزخرف شده تو ناخوداگاهشون 

اصلا این فحش دادن به تحصیلات اینا نیس نمیدونم چرا بعضی مردا اینطورن 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏