2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 81 پست
واسه من بی بی چکام منفی بود ۱۰ روز قبل ازمایشمم منفی بود من اصلا بی بی چک مثبت نداشتم جز این دوتا&nb ...

فک کنم پس چهارشنبه برم دکتر بهتر باشه ببینم چی میشه،☹️

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
چا برو ازمایشولی بده من بیبی چکام منفی بودن ولی بتام ۱۰۰۰بود

عزیزم راستی دکتر برای شما قرص یا دارویی ننوشت؟

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@benim_sevdam     دوباره زدم بیا ببین  دیروز گفتی دوباره بزن دیروز بی بی نداشتم ام ...

تبریک میگم جانم،امکان نداره کاذب باشه دیگه

فقط چک کن که خارج رحمی یا مولار نباشه که بعید میدونم

برا من و بقیه منتظرام دعا کن❤️

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

تو کاشمر یه خانم بعد 12سال نازایی باردار شده

کلیپشو دوستام فرستادن که 14تیر دردشکمی میگیره چون سابقه کیست داشته فکرمیکرده کیست داره

وقتی بیمارستان مراجعه میکنن درد شدید داشته که میبرنش سونو میبینن صدای قلب جنین میاد

بعد که معاینه میکنن میگن باید زایمان کنی

9ماهش بوده نمیدونسته بارداره

فکرمیکرده کیست داره و پریودم که نمیشن افراد کیست دار

هیچ نرفته بوده اون 9ماه دکتر

تو کاشمر یه خانم بعد 12سال نازایی باردار شده کلیپشو دوستام فرستادن که 14تیر دردشکمی میگیره چون سابق ...

وای یا خدا

تصور کن یهو بری بیمارستان بچه به بغل برگردی.نه انتظاری نه هیچی😐

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
وای یا خدا تصور کن یهو بری بیمارستان بچه به بغل برگردی.نه انتظاری نه هیچی😐

اره به شوهرش گفتن باید رضایت بدی ببریم واسه زایمان

باورش نمیشد میگفت شوخیه بابا

اونا میگفتن نه بخدا جدی

بعد مادر دختره اینقد گریه کرد رفت نوه خوشگلشو دید یه دختر تپل و یکمی هم اخمو بود🤣

بهش میگفتن دختر پرحاشیه

اره به شوهرش گفتن باید رضایت بدی ببریم واسه زایمان باورش نمیشد میگفت شوخیه بابا اونا میگفتن نه ...

چه خوووووب😍خدا قسمت همه منتظرا بکنه

من که باورش برام سخت بود تا کلیپ دیدم ولی نمیفهمم چطور شده من به معجزه اعتقاد ندارم

والا سخته باورش ولی کار خدا نشد نداره

عزیزمم آزمایش الان نشون میده؟ینی اگه الان آزمایش بدم و منفی باشه کلا دیگه منفیه؟نتیجه مثل بی بی چک ...

ازمایش بده اگر اوایلش باشه هم نشون میده ولی نیاز به تکرار مجدد داری نهایتا بتای بالای ۲۰ بارداری اگر مثلاً ۱۰۰ اینا بود تکراار باید بشه چند روز بعدش 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
عزیزم راستی دکتر برای شما قرص یا دارویی ننوشت؟

قبل اینکه مثبت بشه رفتم دکتر گفتم پریود نشدم کمردرد و سینه درد دارم خیلب اذیتم صبح هم بیبی چک زدم منفی بود امپول برام نوشت بزنم ک پریود شم دوتا زدم کلی دمنوش اویش و رازیانه خوردم هفته ی بعد در عین ناباوری مثبت شد رفتم دکتر گفت عیبی نداره امپول اینارو زدی چون یکی دوماه اول نینی ارتباط خونی نداره با مادر مشکلی نیس...بعد بهم چندنا قرص تقویتی داد مکمل های بارداری مولتی ویتامین بارداری و فموبرا و یچی دیگه هروز میخورم

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +