خیانت : https://ravanmehrinstitute.ir/%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA/ به معنای پیمان شکنی و تزویر است و به هیچ عنوان امرمورد پسندی در هیچ یک از جوامع امروزی نمی باشد. با این حال در سال های اخیر به دلیل مسائل و فشارهای اجتماعی در سطح جوامع آمار این مشکل بالا رفته است.خیانت می تواند ریشه های روانی داشته و یا به دلایل فشارهای سنگین روحی به وجود بیاید.
شماهم فقط ی کلمه کوتاه میپرونی ک زودتربپری تاپیک بعدی ک فقط تعداد پست هات بره بالاببینم به کسی ک پست هاش زیاده جایزه مایزه میدن احیانا؟بگوشایدمن نمیدونم😶
من کالسکه و صندلی ماشین بچهمو از بیبی لایف گرفتم، تا الان که خیلی راضیام. موقع خرید هم کلی سؤال داشتم، با حوصله راهنماییم کردن. مامکوزی و بیبی برزا هم دارن 🥰 اینم سایتشون، گفتم بذارم شاید به درد یه مامان دیگه هم بخوره: