2777
2789
عنوان

نصیحت فامیلمون

263 بازدید | 23 پست

خانم یکی از اقوام بد ازدواج تغییر کردخ برای من مهم نیست ولی هفته پیش بیرون بودیم گفت مثلا داییت با من خیلی دعوا میکنه چون مانتوهام کوتاه وتنگ شده ولاکهای تندی میزنم .گفتم خوب میدونستی غیرتیه.و دیگه هیچی نگفتم این دفعه امد دنبالم بیا بریم ژلیش ناخنمو عوض کنم رفتیم مدام رنگهای جیغ انتخاب میکرد گفتم نکن این کارارو لج نکن با شوهرت.گغتم زندگیت خوبه یکم مدارا کن رنگهای جیغ نزن کوتاه خیلی نپوش.اخه اول ازدواجش تیپش خیلی سنکین بود گفتم یکدفعه شوهرت جمع میکنه بعد واکنش بد نشون میدخ .اخه من داییمو میشناسم یکدفعه جمع مبکنه بعد طرفو له میکنه هیچ کسم نمیتونه کمک کنه به همه میگه به شماها چیه

سر منم همین بلارو اورده یک دفهه جمع کرده بعد نابودم کرده گفتم نکن دوستانه میگم.گفت اینطوری که خطرناکه.گفتم اخلاقشه جمع کنه بعد ناحور میسه رفتارش .ایا حرف بذی زدم؟ چون ارم قبلا کمک خواست مادرم گفت راستسو بهش بگو این پسره بهش بپره دیگه درست نمیشه زندگیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم این بود که نیتت خیر بوده  بنظر من بد نگفتی

براش نگرانم چون قبلا چادری بوده الان خیلی کارهای انجام نداده داره وخوب نگرانم نکنه زندگیش خراب شه سر هیچ وپوچ.چون شوهرش خیلی کینه ای میشه

نمیدونم والله ولی مردا واس زن خودشون کلا یجور دیگن تا بقیه

و واسه دخترشون نسبت به زنشون😅

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
کلاداییم خیلی غیرتیه واصلا تاحالا دوستدختر نداشتخ .پسر خیلی باحیا ومحدودی بوده

خود داییت تذکر داده بهش؟

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

نه شما خیر و صلاحش رو خواستی و از روی دوستی ، اون چیزی رو که باید ، تلنگر زدی بهش و کارت عالی بود . اما دیگه هیچ وقت تکرارش نکن همین کافیه و شما راه رو نشون دادی. بقیه‌اش به خودش بستگی داره ک بخواد یا نه

کلاداییم خیلی غیرتیه واصلا تاحالا دوستدختر نداشتخ .پسر خیلی باحیا ومحدودی بوده

داییت خانم رو چادری پسندیده حالا خانم تیپش عوض شده اگر راضی نیست تو خلوت خودشون ب خانومش میگه باهم کنار میان

بنظرم شما نباید چیزی میگفتی چون ممکنه زنداییتون بدش بیاد و ب حساب دخالت بزاره 

کلا مردا حسابشون با زنشون یجور دیگس تا با بقیه خودشون باهم کنار میان شما چیزی نگین بهتره