2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوصت بنده به خاطر پسری تو اردو مدرسه بعد حرف زدن باهاش و تموم شدن قضیه شون از بالا دو طبقه پرید افتاده بود تو باغچه ۲ساعت فقد دو ساعت تو کما بود وقتی چند ماه گذشته بودم چیزایی که دیده بود اذیتش میکردو خیلی سعی میکرد دیگه اونارو نبینه نکن این کارو باخودت ک به جا دوساعت یه عمر نبینی خیلی چیزا و بدتر از همه نبینی خدات دیگه دوست نداره اخر و اول همه ادما مردن و دارن پس بلند شو زندگی کن اینجور ک پیداست نباید از مرگ بترسی دیگه درستع؟پس کاری و ک دوس داری جوری که دوس داری با روش درستش انجام بده هرݦوقع ام مردی نترس فقد خودت قاتل خودت نباش ک خدا دنیا به دنیا نرونه تورو از خودش نداشتن اون بدترین چیزیه ک میشه خودتو براش اماده کنی

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟

عزیزم تصمیم گیرنده نهایی خودتی ولی یه دکتر دندانپزشک میشناسم با یه ماده خودکشی کرد نمرد ولی هر دوتا ریه هاشو از دست داد چی بدتر از اینه که نتونی نفس بکشی میدونی اینطور زندگی کردن چقدر سخته ؟یا اگه معدت زخم بشه یه عمر باید درد بکشی به نظرت می ارزه یه عمر سختی رو به جون بخری ؟

باور کن عین حقیقته 

تحمل این دنیا تا وقتیکه مرگ طبیعی میرسه خیلی بهتره تا

خودکشی

وقتی خودکشی کنی 

موقعی که دفنت کنن،  از نظر بقیه دفن میشی

اما میبرنت جایی که تا زمان مرگ طبیعیت آویزونت میکنن

با اون روشی که خودکشی کردی و دردی که موقع جون دادنت میکشی و هر ثانیه اونجا میچشی

من تصمیممو گرفتم فقط میترسم یه نفر نیس یعنی منو مطمئن کنه

عزیزم هیچ اطمینانی در مورد عوارض خودکشی وجود نداره طرف میشناسم دویست تا قرص خورده نمرده پس الکی به خودت ضربه نزن هر اتفاقی ممکنه بیفته فرض کن نمردی ولی کور شدی میتونی یه عمر کور باشی؟

هم اون هم چند تا مسئله ی دیگه

تجا.... و.... ز؟ 

بی پولی؟ 

بد اخلاقی خانواده؟ 

نمیتونی ادامه تحصیل بدی؟ 

آزادی نداری؟ 

الان همه مشکل دارن عزیز دلم 

شیطون نذار بره تو جلدت 

توکل بر خدا کن

یکم صبر کن درست میشه همه چی

نیاز به حرف و نصیحت ندارم فقط می‌خوام مطمئن شم که برنمی‌گردم یه خودکشی راحتم باشه که درد نکشم همین

الان اعصابت بهم ریخته حق میدم بهت 

ولی خواهشا به خانوادت رحم کن حداقل