2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط میترسم اتفاقی بیفته زنده بمونم وگرنه می‌خوردم همین الان می‌خوام مطمئن بشم از قرص برنجم میترسم

قرص برنج افتضاحه 

نخوری 

دوروز آدم جون میده دور از جونت 

هیچ راهی هم نداره

عزیزم میتونی درد ودل کنی اینجا همه مشکل دارن وبه خودکشی هم فکر کردن وحتی انجامش دادن مثل خود من ولی تا وقتی خدا نخواد نمیمیری فقط بدنتو داغون میکنی وعوارض غیر قابل برگشت برای خودت درست میکنی مثل فلج شدن یا از دست دادن کلیه وکبد وبه دنبال اون یه عمر درد کشیدن 

نترس زندگی کن نذار جزو همه نداشته هات بشه و خداروام نداشته باشی یه دقیقه بزن اینترنت اونایی ک خودکشی کردن و ببین بعد از بهوش اومدن چیا شدن و چیا دیدن نکن این کارو بنده خدا :)فقد نترس

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟
فقط میترسم اتفاقی بیفته زنده بمونم وگرنه می‌خوردم همین الان می‌خوام مطمئن بشم از قرص برنجم میترسم

قرص برنجو نکن خدایی باو یکی از همین بچه های تاپیکا گفت خوردم خیلی دردناک بود تا ۱ ساعت داشتم جون میدادم نکن عهههه

نه هنوز 

نخور 

باور کن از تو بیچاره ترم هست داره تحمل میکنه

خودکشی نکن 

خودکشی عواقبش خیلی وحشتناکه چه اگه زنده بمونی چه بمیری 

فکرش رو از سرت بنداز بیرون

من دوستم خودکشی کرد و زنده موند

انقدر پشیمونه که نگو

روحش از بدنش جدا شده بود 

اونقدر موجودات وحشتناک دیده بود 

تازه خنده ش میگیره که واسه چه موضوع مسخره ای

میخواسته خودکشی کنه

عزیزم ما نمیدونیم مشکلت چیه ولی خواهش میکنم به خانوادت فکر کن به کسایی که دوستشون داری مردن راه حل نیست من بعد از چند بار تلاش برای خودکشی دیگه تصمیم گرفتم بجنگم سخته ولی تحمل میکنم به خاطر خانوادم که درنبود من از هم میپاشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز