2821
2789
عنوان

دردو دل💔

121 بازدید | 6 پست

سلام. من از همسرم خیلی خیانت دیدم به بدترین شکل اونم چندین بار با چندین نفر. عاشقش بودم ولی الان خنثی هستم برام مهم نیست. ولی تازگیا خیلی گذشته اش اذیتم میکنه همش دوست دارم گریه کنم یا بهش گیر بدم یه دلجویی هم نمیکنه . الانم که مریض شده اصلا برام مهم نیست و ازم گله مند که چرا مهم نیستم پارسال یه بیماری گرفتم دوهفته بستری بودم نه آنچنان زنگ زد نه حتی واسه ترخیص اومد البته شرایطشو نداشت ولی بعد اینکه من اومدم حتی یه احوالپرسی و حتی یه شاخه گل رو هم ازم دریغ کرد. خیلی خسته ام ولی خودمو مشغول میکنم. البته فعلا نمیتونم جدا شم . شماباشین چیکار میکنید؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی مشترک خیلی سخته وقتی مجردی میگی این  کارو میکنم اون کارو میکنم تو زندگی ک میفتی میفهمی اون چیزی ک فکرمیکردی نیس هیچکسم توزندگی یکی دیگه نیس ک بخاد درست راهنمایی کنه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
فعلا حامی ندارم. تا خودم به استقلال برسم طول میکشه

ببین تو این زمونه منتظر حامی نباش. خودت حامی خودت باش. اگه حالا حالا ها به استقلال نرسیدی چی؟‌ جوونی و اعصابت میره. هیچی ازت نمی مونه. خودت بلند شو خدا هم کمکت میکنه. 

2824
2823
2791
2779
2792