2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 39 پست
امضامو بخون .😆😆😆😆😆😆😆

واقعا  توقع داری خواهر شوهرات از داداش بی نواشون سر بزنن؟؟!!

تو تاپیک های تک فرزندی دیگه پست نزار تا زمانی که  کامل حقیقتو نگفتی 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

واقعا  توقع داری خواهر شوهرات از داداش بی نواشون سر بزنن؟؟!! تو تاپیک های تک فرزندی دیگه پست ن ...

دوست دارم بذارم به تو هیچ ربطی ندارع اینکه خواهر شوهر من بی نوا هست با نه هم باز ربطی ندارع اون مردی هم که بی نوا هست اونی که تورو‌گرفته هیچوقت خودت با من مقایسه نکن چون انگشت کوچیکه منم نمیشی من از نظر موقعیت شغلی جایی ام ک یکی مثل تو صدسال بهم نمی‌رسه بشین تو خونت دغدغت بشه شیرخشک ات.

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست دارم بذارم به تو هیچ ربطی ندارع اینکه خواهر شوهر من بی نوا هست با نه هم باز ربطی ندارع اون مردی ...

بعد تو تاپیک تک فرزندی پیام میزاری که شوهرم ۵تا خواهر داره سال به سال بهش زنگ نمیزنن خوب با این اخلاق وادب ونزاکت  توحق دارن مشگل از اونا نیست تو اخلاق داشته باش تا بتونن به داداششون سر بزنن 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بعد تو تاپیک تک فرزندی پیام میزاری که شوهرم ۵تا خواهر داره سال به سال بهش زنگ نمیزنن خوب با این اخلا ...

بازم به تو مربوط نیست من همسرم راضی ای زشرایط اونی هم ک ناراضی به .....شما برس به دغدغه های ک از تاپیک هات معلومه ...سطح و لول تو در حدمن نیست بجای حرف بزنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بازم به تو مربوط نیست من همسرم راضی ای زشرایط اونی هم ک ناراضی به .....شما برس به دغدغه های ک از تاپ ...

کسی که باتو زندگی میکنه خدا خودش صبر عنایت کنه 

ان شالله که تک فرزندی؟چون امثال تو یکیشم زیاده🤣

کسی که باتو زندگی میکنه خدا خودش صبر عنایت کنه  ان شالله که تک فرزندی؟چون امثال تو یکیشم زیاده ...

اره یکی ام‌ولی شرایطی دارم که تو و خواهر برادرات روهم نصفشم ندارید مشخصه چی هستید دیگ 😆😆😆😆😆😆😆

اره یکی ام‌ولی شرایطی دارم که تو و خواهر برادرات روهم نصفشم ندارید مشخصه چی هستید دیگ 😆😆😆😆😆😆😆

چون مجازیه هر چی خواستیم بگیم دیگه کنتور که نمیندازه 😂😅😅🤣نه؟🤣

چون مجازیه هر چی خواستیم بگیم دیگه کنتور که نمیندازه 😂😅😅🤣نه؟🤣

بگو ببینم چی داری؟مدرک آت چیه؟؟؟شغلت چیه؟؟خواهربرادرهات تو چه جایگاهی هستن تا منم بگم‌برو سرچ‌کن  ببین راست میگم یا نه بعد بیا باز باهم حرف بزنیم

بگو ببینم چی داری؟مدرک آت چیه؟؟؟شغلت چیه؟؟خواهربرادرهات تو چه جایگاهی هستن تا منم بگم‌برو سرچ‌کن&nbs ...

پدرم بازنشسته اموزش پرورش یه برادرم فرهنگی 

یه برادرم مدرک دکتری از لیورپول انگلیس 

خواهرم دانشجوی روانشناسی کودک 

در ضمن با ادمی مثل شما اصصصصصلا راغب به حرف زدن نیستم هرموقع نیاز به همزبون داشته باشم اولین و آخرین گزینه م خواهرم بوده هس وخواهد بود نه امثال شما شما هم بگرد یکی هم سطح خودت پیدا کن از پستهایی که گذاشتی نهان خودتو اشکار کردی 

دیگه اعلان چک نمیکنم پس به خودت زحمت نده 

بدرود 

پدرم بازنشسته اموزش پرورش یه برادرم فرهنگی  یه برادرم مدرک دکتری از لیورپول انگلیس  خواه ...

خودت چی داری؟؟هیچی‌...ببین. برو هروقت ببشتراز دیپلم تونستی باشی بیا حرف بزن