2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 39 پست
يه پسر دارم راضي هستم مشكلي هم ندارم با اين قضيه پسرم هم همينطور مهد ميره كلاس ميره اونم احساس تن ...

خداروشکر.منم پسر دارم واصلا بچه دیگه دوست نداره ولی میبینم تو جمعهای خانوادگی خیلی با بچه کوچیکا اوکی میشه.میگم شاید عدم علاقش به خواهر برادر تطاهر الکی باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر.منم پسر دارم واصلا بچه دیگه دوست نداره ولی میبینم تو جمعهای خانوادگی خیلی با بچه کوچیکا اوک ...

خوب معلومه كه بچه يه بچه ديگه ببينه باهاش بازي ميكنه

اگه تصميم به تك فرزندي داريد روي تربيتش بيشتر كار كنيد كه مستقل باشه و بتونه از پس كارهاي خودش بربياد

حتما مهد بزاريدش كه بتونه با بقيه ارتباط برقرار كنه و روابط اجتماعيش خوب بشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
اين چه حرفيه يعني چي بزرگترين ظلم الان مثلا من ظالم هستم و اوني كه چندتا بچه داره خوبه؟؟؟

من با اونی که چند تا بچه داره صحبتی ندارم

موضوع تاپیک تک فرزندیه

بله تک فرزندی ظلمه (به عقیده ی من  )یه عمر تنهایی سوغاتشه 

پدر مادر که همیشه نیستن  هستن؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من با اونی که چند تا بچه داره صحبتی ندارم موضوع تاپیک تک فرزندیه بله تک فرزندی ظلمه (به عقیده ی من ...

چه تضميني هست كه خواهر و برادر هميشه باشن؟؟؟؟

يك بچه مستقل احتياج به هيچ كسي نداره

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
چه ظلمی؟ من خیلی از دوستام تک فرزندن و راضین نسخه هم بهتره برای زندگی خودتون بپیچید

شما هم بهتره نسخه مورد نظرتونو برا خودتون و دوستانتون  بپیچید چون من خیلی تک فرزند دیدم که به شدت احساس تنهایی میکردن 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

چه تضميني هست كه خواهر و برادر هميشه باشن؟؟؟؟ يك بچه مستقل احتياج به هيچ كسي نداره

هیچ چیزی جای خالی خواهر برادر رو برا انسان پر نمیکنه 

انسان نیاز به همدم همزبون داره 

تو زندگی یه روزایی پیش میاد که دوست داری یه نفر از خون خودت باشه که باهاش دردودل کنی

هیچ چیزی جای خالی خواهر برادر رو برا انسان پر نمیکنه  انسان نیاز به همدم همزبون داره  تو ...

همدم و همزبون لزوما خواهر و برادر نيست

يه نصيحت بهتون ميكنم

هميشه در نظر دادن جانب احتياط رو رعايت كنيد 

من تصميم بر تك فرزندي داشتم دارم و خواهم داشت

ولي شايد خيلي ها بخاطر مشكلات مالي، بيماري، ….فقط بتونن يه بچه داشته باشن

و اينكه شما اونا رو ظالم خطاب كنيد درست نيست

همدم و همزبون لزوما خواهر و برادر نيست يه نصيحت بهتون ميكنم هميشه در نظر دادن جانب احتياط رو ...

اینی که گفتم ظلم قطعا ویقینا برا اشخاصی که مشگل جسمی دارن ونمیتونن دیگه بچه داربشن نبوده نیست ونخواهد بود

همدم وهمزبون یه بخشی از محسنات خواهر وبرادر داشتنه که گفتن همه ی اون خارج از حوصله ی بحث ماس

هیچ چیزی جای خالی خواهر برادر رو برا انسان پر نمیکنه  انسان نیاز به همدم همزبون داره  تو ...

همسرمن پنج تا خواهر داره سالی یکبارم بهشون زنگ نمیزنه فقط من هستم .....خب..؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
همسرمن پنج تا خواهر داره سالی یکبارم بهشون زنگ نمیزنه فقط من هستم .....خب..؟

خوب؟!

دعوا داری؟

با وجودِشما چه جوری جرات کنن؟ 

خوب؟! دعوا داری؟ با وجودِشما چه جوری جرات کنن؟ 

امضامو بخون .😆😆😆😆😆😆😆

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...