2777
2789

دروغه چون هیچکس جز خدا معصومین و افراد بشدت خاصی نمیتونن از آینده یا چیز غیبی خبر بدن

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوس دارم یبار امتحان کنم  فقط میخوام بدونم حلاله یا حرام

اخه موقعی ک چرته چیو امتحان کنی 

نظری ندارم ولی فک کنم حرام باشه تو تا حالا شنیدی کتاب خدا انسان رو ب همچین چیزی تشویق کنه 

دروغه چون هیچکس جز خدا معصومین و افراد بشدت خاصی نمیتونن از آینده یا چیز غیبی خبر بدن

منم اعتقاد ندارم فقط جهت امتحان کردن دوس دارم انجام بدم

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

اگر موکل بگیرن و با کمک جن و جادو بگن حرامه ولی بعضیا نیت میکنی قران باز میکنن با کمک قران یه جوابی میدن یه جورایی مدل استخاره این مشکلی نداره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

تاپیکم قفل کرد بازدید نره بالا - میگم چی کنم بنظرت تنها شدیم بشنیم صحبت کنم باهاش بپرسم در مورد رفتارش یا منم سرد بشم - یا ببینم اصلا کی میاد طرفم؟ اگرم سرد بشم میدونم تا حرفی بزنم میگه خودت نخاستی بیام

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
تاپیکم قفل کرد بازدید نره بالا - میگم چی کنم بنظرت تنها شدیم بشنیم صحبت کنم باهاش بپرسم در مورد رفتا ...

نه درمورد رفتارش ک اصلا چیزی نگو 

تاپیک رو باز کن پربازدید نمیشه اگ شد لینک بده می نی یار حذف میکنه

نه درمورد رفتارش ک اصلا چیزی نگو  تاپیک رو باز کن پربازدید نمیشه اگ شد لینک بده می نی یار حذف ...

پس ینی صبر کنم ببینم کی میاد طرفم؟ اگرم صبر کردم وقتی خودش خاست اومد ک رد رف بعدش چی؟ 

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
پس ینی صبر کنم ببینم کی میاد طرفم؟ اگرم صبر کردم وقتی خودش خاست اومد ک رد رف بعدش چی؟ 

خب به نظرم تنها راه تعقیب هست یا گوشیش رو چک کن و اینا

خب به نظرم تنها راه تعقیب هست یا گوشیش رو چک کن و اینا

گوشبش ک دستمه اگرم چیزی پاشه پلک کرده لابد یا میکنه - تعقیب هم با موتور میره -کارش نمیدونم کجاس- میرن داخل در میبدن ینی هیچی ب هیچی بهرحال ممنون 

گوشبش ک دستمه اگرم چیزی پاشه پلک کرده لابد یا میکنه - تعقیب هم با موتور میره -کارش نمیدونم کجاس- میر ...

لآیو لوکیشن ازش بگیر با موبایلش بفرست بعد از طرف خودش پاک کن

لآیو لوکیشن ازش بگیر با موبایلش بفرست بعد از طرف خودش پاک کن

ای بابا نمیدونم ممنون