2777
2789
عنوان

سوال

76 بازدید | 18 پست

سلام. بچه ها به نظرتون اگه مردی قبل ازدواجش دوست دختر داشته باشه. بعد با بکی دیگه ازدواج کنه و دوست دخترشو بذاره کنار، بعد یه مدتی ممکنه با دوست دختر سابقش رابطه برقرار کنه؟ کسی تجربه داشته؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه یکم خجالت بکشی؟؟ طرف ازدواج کرده اگه برای خودت ارزش قائلی دیگه حتی اگه اومد سمتت جوابش رو نده

برو بخواب. خیلی خوابت میاد. قرصاتم نخوردی. 

کیو می گی. حالت خوبه؟ کی میاد سمت من؟  

تاپیک قبلت گفتی دوست پسرت ازش خبری نبوده بعد چندوقت برگشته و گفته ازدواج کرده و منتظری باهات قرار بزاره برات توضیح بده چرا اینکارو کرده

بله من حالم خوبه ولی شما دوست عزیز زندگی همنوع خودت رو خراب نکن به قول خودت تاپیک قبل قرار ازدواج هم نداشتین یک درصد احتمال بده ببینیش گریه کنی دلش بسوزه و زندگیش خراب بشه براش آرزوی خیر کن و منتظر بخت خودت باش با آدم درست و خوب

موفق باشی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
تاپیک قبلت گفتی دوست پسرت ازش خبری نبوده بعد چندوقت برگشته و گفته ازدواج کرده و منتظری باهات قرار بز ...

الان اینو برای خودم نپرسیدم. فهمیدین؟  

الان اینو برای خودم نپرسیدم. فهمیدین؟  

اصلا برام مهم نیست هر کسی میخواد باشه کسی که ازدواج کرده تعهد داره به زندگیش دنیا رو کثیف نکنیم بیشتر از این

شب خوش

مودب باش اینم بدون تاپیکای قبلت نامرئی نیست و قابل خوندنه زندگی کسی رو خراب نکن

من زندگی کسی رو خراب نکردم و قرار نیست بکنم. این سوالم برای کسی دیگه پرسیدم. نمی دونی الکی نظر نده. 

اصلا برام مهم نیست هر کسی میخواد باشه کسی که ازدواج کرده تعهد داره به زندگیش دنیا رو کثیف نکنیم بیشت ...

آره می دونم. شما نمی خواد معلم اخلاق بشی 

من زندگی کسی رو خراب نکردم و قرار نیست بکنم. این سوالم برای کسی دیگه پرسیدم. نمی دونی الکی نظر نده.& ...

اوکی انشاءالله هیچکس خونه دیگری رو خراب نکنه و همه آرامش داشته باشن

من الله توفیق

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز