2777
2789
عنوان

سرما خوردگی کودک ۱سال و ۹ماهه

79 بازدید | 14 پست

سلام خانوم ها دخترم ۱سال و ۹ماهشه سرما خورده و تب هم از ظهر تا الان نکرده و سرفه و عطسه خیلی داره از صبح تا الان نخوابیده و خیلی بی قراری و گریه میکنه و نمی‌خوابه دکترش هم دیروز بردم و داروش رو دادم کسی میدونه باید چیکار کنم که بی قراریش کمتر بشه و بخوابه بچه اولمه نمیدونم ممنون

خدایا معرفت مان ده که بس بی معرفتیم.  صبرمان ده که بسیار عجولیم   

دیفن نداده؟

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استامینوفن بده شاید بدن درد داره...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
نه

خوب نیس زیادیش ولی وقتی بچه مریضه داروی خوبیه اگ داری یکم بده آروم میگیره بچه 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

شربت بنفشه مارک باریج برای سرفه وعطسه عالیه بده بهش،روغن بنفشه پایه بادام توی بینیش یه قطره بریز،اب سیب بهش بده .سینه اش رو باروغن گرم مثلا زیتون یا کنجد ماساژ بده ربع ساعت تا بیست دیقه برای سرفه اش خوبه

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
خوب نیس زیادیش ولی وقتی بچه مریضه داروی خوبیه اگ داری یکم بده آروم میگیره بچه 

ندارم متاسفانه شوهرم هم شب کاره نیست خونه

خدایا معرفت مان ده که بس بی معرفتیم.  صبرمان ده که بسیار عجولیم