2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 30 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یا جامِعَ الناس لِیَومٍ لارَیبَ فیه اِنَ اللهَ لایُخلِفُ المیعاد اِجمَع بَینی و بَینَ زوجِ المومِن››

من اینو میخوندم برای رفع محدویت خانواده بعد فهمیدم برای ازدواجه😑

ان‌شاءالله عزیزم. ببین یه دعاهست یکبار من ودوتا ازدوستام خوندیم وچند نفرمون ازدواج کرد

الان مجردی یا متاهل؟

به قول " شاملو "  ما شکیبا بودیم ... و این است آن کلامی که ما را به تمامی ، وصف می تواند کرد ... "
یا جامِعَ الناس لِیَومٍ لارَیبَ فیه اِنَ اللهَ لایُخلِفُ المیعاد اِجمَع بَینی و بَینَ زوجِ المومِن›› ...

چقدر معنیش قشنگه 

میگه نگران نباشید و شک نکنید که خدا خلف وعده نمیکنه 

عزیزممم😍😍

چه دعایییی؟😃

ببین اول یه لیست تهیه میکنی ازآدمایی که مجردن ودوست دارن ازدواج کنن،بعدش۷تاپنجشنبه،غروب سوره یاسین رو میخونی وبعدثوابش رو هدیه میکنی به روح مرحوم نخودکی اصفهانی که قبرش توی مشهده ویه فاتحه هم براش میخونی،بعد اسم اون لیسته رو میخونی...

یکی ازدوستام که اولین یاسین رو خوندیم ازدواج کرد😁

اگه چندنفر رو پیداکنی که باهم بخونین تاثیرش بیشتره،ولی حواست باشه کسایی که یاسین رو میخونن باید مجردباشن.

ببین اول یه لیست تهیه میکنی ازآدمایی که مجردن ودوست دارن ازدواج کنن،بعدش۷تاپنجشنبه،غروب سوره یاسین ر ...

ممنونم که توضیح دادی 😍😍

از این هفته شروع می‌کنم نتیجه داد میام میگم😎

ببین اول یه لیست تهیه میکنی ازآدمایی که مجردن ودوست دارن ازدواج کنن،بعدش۷تاپنجشنبه،غروب سوره یاسین ر ...

ببخشید .خود دوستت هم خوند یا اسمش تو لیست شما بود و شما براش خوندین؟

به قول " شاملو "  ما شکیبا بودیم ... و این است آن کلامی که ما را به تمامی ، وصف می تواند کرد ... "
ببخشید .خود دوستت هم خوند یا اسمش تو لیست شما بود و شما براش خوندین؟

سه نفربودیم که شروع کردیم به خوندن،ولی یه لیست ۱۰ ۲۰نفره داشتیم هم برای خودمون هم برای اعضای لیست میخوندیم،بعدازهفته اول یا دوم که خوندیم یکی از ماسه نفر ازدواج کرد و وقتی هم که هرهفت هفته رو خوندیم سه چهار نفر ازلیست هم ازدواج کردن

سه نفربودیم که شروع کردیم به خوندن،ولی یه لیست ۱۰ ۲۰نفره داشتیم هم برای خودمون هم برای اعضای لیست می ...

آها.  چه جالب 😀 پس منم میخونم