2777
2789
عنوان

سرویس مدرسه

263 بازدید | 8 پست

پسر من امسال کلاس اولیه. باید با سرویس بره و بیاد.

مطمئنم باهاش به مشکل میخورم چون سوار ماشین هیچ کسی غیر از ماشین خودمون و پدربزرگ هاش نمیشه. 

کسی تجربه ای داره؟

پیش دبستانی هم که میرفت با قشقرق و دعوا مجاب شد که باید بمونه و هرروز گریه نکنه

دارم دق میکنم از فکر رفت و امد مدرسه اش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

از الان چند جلسه ببر مشاوره باهاش حرف بزنه استرسش كم بشه 

اصلا حاضر نیست با هیچ ادم متفرقه ای تنها بمونه. موندم سنجش چجوری ببرم. دندون پزشکی نموند. کلاس های بیرون نمیمونه. نمیدونم چی کارش کنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا حاضر نیست با هیچ ادم متفرقه ای تنها بمونه. موندم سنجش چجوری ببرم. دندون پزشکی نموند. کلاس های ب ...

حتتتتتما ببر مشاوره حاذق 

از بچگيش با كسي ارتباط نداشتيد يا رفت و امدتون كم بود؟

حتتتتتما ببر مشاوره حاذق  از بچگيش با كسي ارتباط نداشتيد يا رفت و امدتون كم بود؟

نه اتفاقا همه جا بردمش مهمونی جشن همه جا. از همون موقع خجالتی بود. بعدم خورد به کرونا و دوسال ارتباطات فامیلی کم شد خب

نكنه استرس كرونا داره باهاش حرف بزن زير زبونشو بكش آروم اروم

نه اصلا مساله کرونا نیست. میگه من خجالتی ام همین

اعتماد به نفسش چطوره

خوبه. فقط وابسته است بهم. البته امسال که رفت پیش خیلی خیلی بهتر شد. الان موندم چجوری بره سرویس. مشاورم بعید میدونم کمک کنه چون من خودم خدای حرف زدنم