2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول ازدواج پدرشوهرم مخل سک نمیداد به ما حتی بچم بدنیا اومد نیومد دیدنش شوهرم تصادف کرد من حامله بودم نگفت این زن حامله چی میخوره حالا الان شوهرم زندگیش افتاده رو قلتک اومده اشتی کرده ول نمیکنه همش زنگ میزنه فلان چیز و بخر پولم‌نمیده

اره از همشون بزور میکنه میگه وظیفشونه بقیه خودشونو کشیدن کنار اسنقدر مفت دادن باباش خورد اما شوهرمن ...

خب بچشه کلی براش زحمت کشیده ب نظر من خیلی پا پیچ این قضیه نشو ک شوهرت فکر کنه اختیار هیچی رو نداره یا حق نداره ب پدر مادرش برسه 

اما بستگی ب سطح شعور پدر شوهرتم داره که حالیش بشه بچش داره این کار رو میکنه یا ن

خب بچشه کلی براش زحمت کشیده ب نظر من خیلی پا پیچ این قضیه نشو ک شوهرت فکر کنه اختیار هیچی رو نداره ی ...

خب پس چرا وقتی ما نداشتیم من تو حاملگیم سیب زمینی فقط میخوردم تا ضعف نکنم پدرش نبود هیچ‌کاری برام نکرد عروسی هم‌نگرفت دیدن بچمم نیومد تا شش سالگی حتی نیومد بچم و ببینه اون موقع نبود تا دید شوهرم کار خوب پیدا کرده اومد اشتی کرد تازه شنیدم گفته وظیفشه باید خرج‌منو بده اما اون روزا یی که نداشتم بابام خرجمو کشید که ما به گدایی نیفتیم به هرکسی که نمیشه گفت خب پدر