2777
2789
عنوان

دعوت نکردن خواهرم درعقددخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 24 پست

بهتر که گفتی

لازمم نبود بگی بیار آشنا شیم کلا راجع به عروسی و ازدواجش باهاشون حرف نزن

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی ...ما هم شرایط اینجوری پیش اومد برامون ...ولی چه قدر توقعاتشون بالاست🤦🏻‍♀️

خوبی که ازحدبگذرد،نادان خیال بدکند.امروزاینوبه خودم هی میگم

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب

من هیچ وقت اهل جواب دادن نبودم ولی حرفتون به جا بوده، اونا شما رو دعوت نکردن و هیچ توضیحی ندادن بعد شما خونه ی پدرتون احترام گذاشتید که حال نامزدش رو جویا شدید و خودتون رو مشتاق نشون دادید ولی ایشون با زبون درازی جواب داده و بعدم طلبکار شده، کارتون اشتباه نبوده دنبال جبرانش باشید طلبکارتر هم میشن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
خوبی که ازحدبگذرد،نادان خیال بدکند.امروزاینوبه خودم هی میگم

دقیقا ،من دختر عمه ام بود ،تصمیم گرفتم تا همیشه کلا خبری هم ازشون نگیرم ...فقط حیف دورانی که میشد بهتر بگذره ولی با اینا گذشت ،حیف...

من هیچ وقت اهل جواب دادن نبودم ولی حرفتون به جا بوده، اونا شما رو دعوت نکردن و هیچ توضیحی ندادن بعد ...

به خداعزیزم من مادرم زنده نیست انتظارداشتم باشم همیشه حرفمونمیزنم الان که گفتم بهش دلم پربود

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب
به خداعزیزم من مادرم زنده نیست انتظارداشتم باشم همیشه حرفمونمیزنم الان که گفتم بهش دلم پربود

اخی، خدا رحمتشون عزیزم. واقعا حقش بود هم به عنوان خواهر و هم به جای مادر بگه شما رو 

شما حتی اولش گلایه نکردی ایشون احترامتون رو نگه نداشته و جواب داده خودت رو ناراحت نکن ان شاءا... که پی ببرن اشتباه کردن و رابطتون خوب بشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...