2777
2789
عنوان

پدر تنبل

196 بازدید | 11 پست

خیلی ناراحتم بابام همیشه تنبل بود و همیشه ی خدا از کار درمیره همه جا دعوا میکنه با هیچکی کنار نمیاد از ی طرف دلم برای مامانم میسوزه که اینقدر حرس میخوره از دست بابام و پیشرفت نکردنش توی زندگی بابام به جز اینا خیلی بد دهن و بی منطق و بهونه گیره مثلا کلا ماهی بهمون ۱۵۰ تومن میده و هییییچ لباسی نمیخره و هیییچ کلا زندگیم با اون ۱۵۰ تومن میگذره همشم خونس کنارما اعصابم خورد میشه اصلا هم باهاش نمیشه صحبت کرد مامانو بابام ۲۱ساله باهم ازدواج کردن منم ۲۰ سالمه خسته شدم

والا مرد که ذات خوبی نداشته باشه

اگر هم کار کنه و درآمدش خوب باشه ، فکر میکنه زن رو خریده !

و هر رفتاری رو مجازه بکنه .....

خدا کنه ذات کسی خوب باشه !

مامان شما هم باید جدا میشد وقتی اینطوریه بابات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته واقعا ولی سعی کن عصبانیش نکنی

کلا نباید این حرفارو بزنم ولی یکم مریضه روحیه احساس میکنم اخه وقتی مامانم حامله بود منو سر سرکار رفتن دعوا داشتن بد ک من به دنیا اومدم فقط دعوا میکرد بهونش بود بد میگفت من بچش نیستم و اصلا با من خیلی بده منم دلم ازش خیلیییی کوچولو بودم شکسته که همیشه جلو همه میگفت کلانم ۳_۴ سالم بود این حرفارو میشنیدم حالا دعواهایی ک دیدم ی طرف

کلا نباید این حرفارو بزنم ولی یکم مریضه روحیه احساس میکنم اخه وقتی مامانم حامله بود منو سر سرکار رفت ...

نمیتونید به یه نحوی ببریدش دکتر؟یا خودتون بادکتر اعصاب حرف بزنید بینم چی میگه 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
سه هفتس میرم سرکار بهم فشار میومد دانشگاهمو میخوام ول کنم کلا نرفته ک همون ۱۵۰تومنمو قطع کرد

دانشگاهتو ول نکن

ولی یواشکی از اون یه درآمدی برای خودت جور کن

تایپ و .... کارهای دانشجویی دیگه

یا مثلا تدریس خصوصی ...

به فکر آینده ات باش

نمیتونید به یه نحوی ببریدش دکتر؟یا خودتون بادکتر اعصاب حرف بزنید بینم چی میگه 

نه کلا اینجوری بودنش خیلی اذیتم میکنه دنبال جلب توجه پیشه مردم مثلا رفتیم بانک من ی سوالی واسم پیش اومد واسه فرم پر کردن فقط سرمممم داد میزد جلو اون همه آدم بد بهم می‌گفت دختری پسر بودی اینجوری نمیشدی نمیفهمید چی میگه چیکار میکنه دنبال جلب توجه بود کمبود محبت داره بد اصلا خیلی ادم عجیبیه هیچ کاریم نمیمونه الانم رفته مسافر کشی اونم صبح میره تا ساعت ۱۱ بد میااد کلا خونسسس تا ۷شب بره ۹ برگرده 

دانشگاهتو ول نکن ولی یواشکی از اون یه درآمدی برای خودت جور کن تایپ و .... کارهای دانشجویی دیگه یا ...

دلم میخواد پولامو جمع کنم و یکمی به مامانم کمک کنم اینقدد ناراحت نباشه یکم پیشرفت کنه

نه کلا اینجوری بودنش خیلی اذیتم میکنه دنبال جلب توجه پیشه مردم مثلا رفتیم بانک من ی سوالی واسم پیش ا ...

یواشکی بایه متخصص اعصاب حرف بزنید شاید داروی چیزی بهتون دادانداختین تو غذا بهش دادین

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔