خیلی ناراحتم بابام همیشه تنبل بود و همیشه ی خدا از کار درمیره همه جا دعوا میکنه با هیچکی کنار نمیاد از ی طرف دلم برای مامانم میسوزه که اینقدر حرس میخوره از دست بابام و پیشرفت نکردنش توی زندگی بابام به جز اینا خیلی بد دهن و بی منطق و بهونه گیره مثلا کلا ماهی بهمون ۱۵۰ تومن میده و هییییچ لباسی نمیخره و هیییچ کلا زندگیم با اون ۱۵۰ تومن میگذره همشم خونس کنارما اعصابم خورد میشه اصلا هم باهاش نمیشه صحبت کرد مامانو بابام ۲۱ساله باهم ازدواج کردن منم ۲۰ سالمه خسته شدم
کلا نباید این حرفارو بزنم ولی یکم مریضه روحیه احساس میکنم اخه وقتی مامانم حامله بود منو سر سرکار رفتن دعوا داشتن بد ک من به دنیا اومدم فقط دعوا میکرد بهونش بود بد میگفت من بچش نیستم و اصلا با من خیلی بده منم دلم ازش خیلیییی کوچولو بودم شکسته که همیشه جلو همه میگفت کلانم ۳_۴ سالم بود این حرفارو میشنیدم حالا دعواهایی ک دیدم ی طرف
نمیتونید به یه نحوی ببریدش دکتر؟یا خودتون بادکتر اعصاب حرف بزنید بینم چی میگه
نه کلا اینجوری بودنش خیلی اذیتم میکنه دنبال جلب توجه پیشه مردم مثلا رفتیم بانک من ی سوالی واسم پیش اومد واسه فرم پر کردن فقط سرمممم داد میزد جلو اون همه آدم بد بهم میگفت دختری پسر بودی اینجوری نمیشدی نمیفهمید چی میگه چیکار میکنه دنبال جلب توجه بود کمبود محبت داره بد اصلا خیلی ادم عجیبیه هیچ کاریم نمیمونه الانم رفته مسافر کشی اونم صبح میره تا ساعت ۱۱ بد میااد کلا خونسسس تا ۷شب بره ۹ برگرده