2777
2789
عنوان

عقیقه

235 بازدید | 17 پست

سلام دوستان یه سوال دارم میخایم دخترمو ک چهار سالشه عقیقه کنیم میخاستیم فامیلارو دعوت کنیم و گوسفندو بکشیم و ناهار بدیم یکی گفت اگ گوسفندوبکشین و بین نیازمندان تقسیم کنید بهتره به نظر شماچکارکنیم بهتره؟ 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

عقیقه چیه ؟ مثل ختنه هست ؟

دلتنگمو   ‌‌                                                                             دلتنگمو                       ‌‌                                                       تکراررررررر مرا کشت 🖤🥲      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو به مفاتیح رجوع کن یا دفتر مرجع تقلید سوال کن ببین حکم شرعی میشه گوشت رو داد بیرون 

ما دمپختش کردیم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

ما دادیم یه جا انجام دادن بین نیازمندا هم پخش کردن خودشون میدونی که خودتون نباید ازش بخورید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عقیقه چیه ؟ مثل ختنه هست ؟

یه گوسفند میکشن بعد تولد کودک بهتره ۷ روزگی باشه میدن نیازمندان بلا ها از بچه دفع میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یک روحانی پرسیدم گف خودتون میتونید بخورید ولی نمیخوریم ما ک 

وااااا.... ماهم نخوردم من و شوهرم

پسرمم که هفت روزش بود

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.