2777
2789
عنوان

تولد بچم

168 بازدید | 11 پست

تولدم بچم تیرماه میخوام تولد بگیرم ولی دوست دارم بین من وشوهرم باشه اما خونوادش میخوان که دعوت شون کنم ازطرفی هم دلم نمیاد فقط اونا باشن دوست خونوادهدخودمم دعوت کنم ولیداین دوتا باهم یه جوایی قهرن چه کارکنم به نظرتون، شوهرم گفت براش تولد نگیریم واسه اتاقش فرش بگیریم ولیذالان میگه نداریم چه کنم😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شو دعوت کن حالا که خودشون درخواست دادن🙂

مخصوصا الان که عید تو عیده حال میده 

قربان  عید غدیر

بعدش دیگ محرمه و تا دوماه جشن وشادی نیس

یه کیک کوچولو هم بگیر می بری خونه ی مامانت و بگو واسه شرایط نگفتم سال بعد شما رو میگم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

خب چه نیازی داره بقیه خبردار شن، یه تولد کوچولو برا ذوق بچت بین خودت و شوهرت بگیر

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

چرا همه چی رو سخت میکنی بچه رو ببر شهر بازی بازی کنه یه کیک و شام هم بیرون بخورید تموم بشه آخه دوست خانوادگیتو دعوت کردی شیک و پیک هفت قلم آرایش به چه درد بچه میخوره حال خودتو بچت خوب باشه میبینی یه شن بازی حال بچه رو خوب میکنه پر انرژی میشه

باپول عیدی هاش مثلا خواستم تولد بگیرم

اشتباه نکن تولد خرجش زیاد میشه اونجا هم میخوان واسه هم پشت چشم نازک کنند آخرش سر تو میشکنه و حرف درمیارن تو اذیت میشی

همون تولد با شوهرت و بچت بگیر و فرش بکیر برای اتاقش 

به هر دو طرف هم بگو تولد نگرفتم 

اما اگه کادوی خوب میدن کیک بگیر یا حتی خودت درست کن ببر خونه پدر و مادرا شاید کادو دادن بهت 😉

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید