یونتان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 770 عنوان لکه قهوه ای زیر بغل 691 بازدید | 5 پست سلام من زیر بغلم چند ماهه یه لکه قهوه ای زده. به همراه خارش شدید. بعد مدتی الان یه لکه که دورش قرمز و قهوه ای هست هم دقیقا مماسش ایجاد شده که اون هم خارش شدید داره....قارچه؟ با درمان قارچ آیا این لکه ها برطرف میشن یا میمونن؟ کسی میدونه؟ 1401/04/19 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوان_آسمانی عضویت: 1392/11/09 تعداد پست: 3972 بله قارچهبرای منم بود سه هفته دارو استفاده کردم خوب شد
یونتان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 770 بله قارچه برای منم بود سه هفته دارو استفاده کردم خوب شد خود لکه ها هم برطرف میشن؟ چون واقعا زشت شده دستم لکه های بزرگی ایجاد شده.و اینکه چه دارویی استفاده کردید؟
ارغوان_آسمانی عضویت: 1392/11/09 تعداد پست: 3972 خود لکه ها هم برطرف میشن؟ چون واقعا زشت شده دستم لکه های بزرگی ایجاد شده. و اینکه چه دارویی استفاده ... اره کامل خوب شددکتر رفتم یه پماد داده بود که هر ۸ ساعت میزدم اسمش یادم نیستیه شامپو ضد قارچم داده بود حموم میرفتم کل بدنم رو باهاش کفمالی میکردم یه ربع میموند بعد مبشستم
یونتان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 770 اره کامل خوب شد دکتر رفتم یه پماد داده بود که هر ۸ ساعت میزدم اسمش یادم نیست یه شامپو ضد قارچم داد ... مرسی عزیزم از راهنماییت ببخشید یک سوال دیگه، لکه شما هم لکه قهوه ای بود؟ خارش داشت یا نه؟
ارغوان_آسمانی عضویت: 1392/11/09 تعداد پست: 3972 مرسی عزیزم از راهنماییت ببخشید یک سوال دیگه، لکه شما هم لکه قهوه ای بود؟ خارش داشت یا نه؟ خواهش میکنم بله قهوه ای بودخارش نداشت