2777
2789
عنوان

😭😭بیاین+اسکرین

1164 بازدید | 31 پست

حدود چهل پنجاه دیقه پیش تاپیک زدم شوهرم ۱۵ سال ازم بزرگتره و بچه میخواد من هنوز سنم پایینه و نمیخوام😔دیشب دعوامون شد منم فکر کردم سطحیه رد میشه میره گفت حق نداری کاری کنی بچه دار نشیم همین الانم این پیامارو داده من خونه بابامم صبح وقتی بیرون بود اومدم به قصد قهرم نیومدم زنگ زده هرچی دلش خواسته گفته منم گفتم آره اصلا اومدم قهر میخوام طلاق بگیرم قطع کردم الان این پیامارو داد برم؟😔نمیخوام طلاق بگیرم یچیزی از سر عصبانیت گفتم😔

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  

ینی چی زوری بچه دار کردن خودش جرم داره

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه شدی ؟

وقتی قبول میکنی ازدواج کنی عاقلانه تر تصمیم بگیری ۲۱ سال هم سن پایینی نیست برا مادر شدن البته که اگه شوهرت سنش مایین تر بود یا ک توافق میکرد میتونستی چند سال دیگه مادر بشی ولی فک نکن سنت کمه منم هم سن تو بودم مادر شدم و خیلیا از ما کوچکتر..... وسایلت جمع کن با شوهرت برو

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
بچه شدی ؟ وقتی قبول میکنی ازدواج کنی عاقلانه تر تصمیم بگیری ۲۱ سال هم سن پایینی نیست برا مادر شدن ا ...

همونو بگو 😔من دلم ازین نمیگیره که الان مادر بشم ازین میگیره که دقتی گفتم نه کلی تحقیرم کرد

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  
اینکه کسی ازدواج میکنه معنیش این نیست که قبول کرده هر تایمی که طرف خواست حامله بشه! زندگی مشترک هست ...

ولی کسی ک ازدواج میکنه باید از قبل حتی در مورد سن بارداری ب توافق برسن الان هم باید  تصمیم درست بگیرن خدایی اگه بخواد بزاره ۲۵ سالش بشه بعد بچه با باباش ۴۰ سال تفاوت سنی داره و اینکه تین پدر حتی شور و شوق حتی الانش هم واسه بچه داشتن نداره

همونو بگو 😔من دلم ازین نمیگیره که الان مادر بشم ازین میگیره که دقتی گفتم نه کلی تحقیرم کرد

خب دختر خوب بیستر فک میکنم شوهرت از این نه گفتنت ترسید ک نکنه جدی جدی نظرت همین باشه و چنین اجازه ای ندی

بهتره یکم گذشت کنی الان برو خونت

اماده شو برو پایین بعدشم تا شروع نکرده به حرف زدن چیزی نگفت اگر خواست دعوا کنه سکوت کن بزار هرچی خواست بگه بعدم بگو اومده بودم سر بزنم به قصد قهر نیومدم پشت تلفن اینجوری گفتم فقط دیگه هم چیزی نگو

یکم ک اوضاع بهتر شد چون معلومه هم اون عصبانیه هم تو ناراحتی بشین باهاش صحبت کن بگو امادگی ندارم ی چند ماه ازش وقت بگیر بیشتر از این نمیشه دلش بچه میخواد دیگ کاری نمیشه کرد غمت نباشه اگ بچه بیاد تو زندگیت خیلی شیرین تر میشه زندگی واست امادگی میخواد درسته اما وقتی بچه بیاد کم کم یاد میگیری یکاری نکن زندگیت خراب بشه همین لجبازی های کوچیکه ک زندگیو خراب میکنه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

ولی کسی ک ازدواج میکنه باید از قبل حتی در مورد سن بارداری ب توافق برسن الان هم باید  تصمیم درست ...

بله به توافق برسن! راجع به همه چی …ولی حق زور کردن ندارن میدونی چیه مثلا یه مرد ۳۸ یا ۴۰ ساله که میره دختر ۲۰ ساله میکیره یکی از عواقبش اینه ،یکی از صدتا عواقبش چون معلومه دختره میخواد هنوز جوونی کنه و اون نگران بچه هست و از حوصله داره میفته ، چشمشو باید باز میکرد مشکل مرده هست نه خانم خب اینا باید حداقل دختر ۳۰ ساله بگیرن والا ۳۰ ساله هم جوونه

همون دارم آماده میشم نمیخوام بدتر بشه

حق صادر صد داره این بنده خدا. شما قبل ازدواج باید این چیزا رو در نظر می گرفتی. دست از لوس بازی بردار و برگرد و زندگیت رو گند نزن. بچه نمیخوای پس میخوای تو خونه چی کار کنی؟