2821
2789
عنوان

بارداری

150 بازدید | 19 پست

من۲۵م خرداد پریود شدم تا ۳۱خرداد(دوره ی۳۱ روزه با ۷روز پریودی) بعد ۱ تیر رابطه محافظت نشده داشتم همون یک بارم مایع منی وارد بدن شد  موقع رابطه خونریزی کردم که تا۳تیر ادامه داشت ولی کم بود خونم (۹الی۱۰تیر هم روز شروع تخمک گذاری) الان ۴روزه سینه م درد میکنه ویکی از سینه هام تورم پیدا کرده...۸الی۹ روزم مونده به پریودی بعدی..(اینم بگم که قبل پریودی همیشه سینه هام درد میکنه )ولی چون دردم زودتر شروع شده ترسیدم گفتم ببینم حامله هستم یانه

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۲۳
2
100%
۲۳
0
0%
احتمال داره منم با قرص اورژانسی باردار شدم

نه نگوووو😭😭😭الان شرایط ندارمممم اخه من ۹الی ۱۰ روز قبل از تخمک گذاری بود ..مگه اسپرم تا۵الی۶ روز تو بدن زنده نیست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمال داره منم با قرص اورژانسی باردار شدم

من روز پریودی بعدیم هم نرسیده بگم ازش گذشته هیچ علائمی بجز این سینه درد هم ندارم ...همیشه قبل پریودی سینه م درد میکنه ولی الان چون۸روز مونده به پریودیم علائم سینه م زودتر شروع شده ترسیدم😭😭😭

جرأت ندارم والا میترسم😭 بیبی چک الان جواب میده؟ چون روز پریودی بعدیم نرسیده

دوسه روز مونده به احتمال زیاد نشون میده

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
جرأت ندارم والا میترسم😭 بیبی چک الان جواب میده؟ چون روز پریودی بعدیم نرسیده

عقدی؟

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
تست انلاین زدم ۵درصد احتمال داده بود از۱۰۰صددرصد نوشته بود امکان بارداری شما بسیارناچیز است

حالا میخوای تا موعودت صبر کن اگه دیدی نشدی تست بزن بهتره 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
2790
2823
2791
2779
2792