2789

یعنی میگه شوهرت تکی بره خونشون؟

والا ارزومه مال من اینو بگه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی میگه شوهرت تکی بره خونشون؟ والا ارزومه مال من اینو بگه

خب شوهر من تاثیر پذیره مثلا الان تو این سه سال من هیچ تولد و جشنی توخونم نداشتم هیچ سالگرد ازدواجی ندارم حق کیک و شیرینی خوردن ندارم اینا کوچکترین چیزاشه الان میخاد بهش بگه هیچ خرجی برای بچه توراهیم نکنه

مادرشوهر منم همینه حتی بدتر  توقع داره شوهرم ما رو تنها بذاره اونو ببره شهرستان مادرش رو ببینه، ولی شوهر من اصلا بهش رو نمیده از وقتی این حرف رو زده شوهرم دیگه یه لحظه هم تنها نمیره خونه ماماش، با هم میریم باهم برمیگردیم، یه جورایی با مامانش افتاده سر لج

بگذار بگذرد روزهایی که روز ما نیستند. «آهای روزگار٬ روز ما هم میرسد....»
خب شوهر من تاثیر پذیره مثلا الان تو این سه سال من هیچ تولد و جشنی توخونم نداشتم هیچ سالگرد ازدواجی ن ...

خب شما تو یه ساختمونید هرکاری کنی اون بالاخره مادره رو هی میبینه اگرم نبینه حتی میتونه وقتی سرکاره زنگ بزنه،تو باید شوهرتو درست کنی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

خانواده همسرم خیلی خوبن و این حرفو هیچ وقت نگفتن

ولی همسرم خیلی وقتا تو مسیر میره به مامانش سر میزنه

همون طور که منم گاهی تنها میرم خونه مامانم

به نظرم نیازه ادم با بچش تنها باشه بدون عروس و داماد

سخت نگیرید عزیزم و نذارید متوجه بشن به این موضوع حساس هستید

سروها خمیدن🥀

خب شوهر من تاثیر پذیره مثلا الان تو این سه سال من هیچ تولد و جشنی توخونم نداشتم هیچ سالگرد ازدواجی ن ...

اینا همش نشونه اینه که خیلی رو دادی و محکم نبودی

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
مادرشوهر منم همینه حتی بدتر  توقع داره شوهرم ما رو تنها بذاره اونو ببره شهرستان مادرش رو ببینه، ...

نه این حرفشو رک و راست به مادرش نمیزنه ازش میترسه از اونور میگه منم هیچی نگم اینم هی بی احترامیش به من بیشتر میشه۔۔۔

خانواده همسرم خیلی خوبن و این حرفو هیچ وقت نگفتن ولی همسرم خیلی وقتا تو مسیر میره به مامانش سر میزن ...

خوب وقتی خوبن نمیتونی درک کنی واس من خیلی بدن واقعا روشوهرم تاثیر میزاره بخدا هیچ کاری برام نمیکنه بخاطر مادرش ولی بچمو دیگ نمیتونم چیزی نگم بچمه دوس دارم اتاق براش درست کنم

روش من همینه ک میگی ولی شوهرم ن تاثیر پذیره میترسه ازش

تآ جایی که مربوط به خودت و بچه ت میشه کار خودتون رو بکنید مثل جشن و اتاق تزئین کردن و کیک خریدن و....

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....