2777
2789
عنوان

تب و تشنج

715 بازدید | 17 پست

خانوما توروخدا بیاید بگید کی بچش بخاطر تب تشنج کرده و الان بالای ۷سال و دیگه تکرار نشده براش

دختر من تو ۸ماهگی تشنج کرد بخاطر تب تا متوجه تبش شدم قطره دادم و دو دیقه بعدش تشنج کرد چون بچم رو پام بود و دست بهش نزدم که متوجه تبش بشم حالت دکتر گفته هروقت تب کرد یه قرص دیازپام ۲ بهش بده تب بالای ۳۷/۸ شد قرص رو بده بالای ۳۷/۵هم شیاف استامنوفن بزار 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
دارو چی بهش میدید،؟
0
0%
تکرار شد تشنجش؟
1
100%
به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
عزیزم قرص بده منم به دردت مبتلام مراقبش باش تب نکنه 

چندسالشه بچت دختر من الان ۱سال و ۱۸روزشه 

۸ماهگی ت ش ن ج کرد😭

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست گفته دکتر اگر یک بار تشنج کنه احتمال تکرارش هست

دختر من تا ۴۱درجه تب میکرد و دکتر دیازپام داد محض اطمینان گفت اگر تشنج نکنه و بزرگتر شه پیش نمیاد

برادر خودم تب کرد و ۳سالش بود تشنج کرد قبلش هم تکرار شده بود

اما حدود ۹و ۱۰سالگی کلا خوب شد

درست گفته دکتر اگر یک بار تشنج کنه احتمال تکرارش هست دختر من تا ۴۱درجه تب میکرد و دکتر دیازپام داد ...

بچه ی شما هم خدای نکرده تشنج کرد؟

یه بار ۱سال ونیم یه بار۳ سال

اگه ناراحت نمیشی میشه بهم بگی ۳سالگی چرا دوباره کرد.

؟ دارو میدادی؟ 

بچه ی شما هم خدای نکرده تشنج کرد؟

نه خدا رو شکر

چون گفتم داییش اینطوری بوده دکتر برای اطمینان خاطر داد

بچه بزرگتر شه بدنش قوی تر هست و خیلی تب نمیکنه برای همین با گذشت زمان خوب میشن

بعد اون با کمترین تبم تشنج کرد همون دیاز۲ میلی میدم وقتی تب داره ...

بار دوم که تشنج کرد دیازپام داده بودی؟ تبش چند بود

بعد اون با کمترین تبم تشنج کرد همون دیاز۲ میلی میدم وقتی تب داره ...

به من گفت تا ۳روز اول تب هر ۸ساعت دیازپام ۲ بده گفت تا دیدی بچت تب داره اول دیازپام بده و بعد شیاف استامنوفن بزار 

ولی گفت مثلا اگ نصف روز تب داشت و یا مثلا با شیاف کنترل شده بود تبش دیگ لازم نیست دیازپام بدی  ولی شروع تب دیدی ۳۷/۸به بالا رفت سریع دیازپام بده بعدش شیاف اگ تا ۸ ساعت بازم تبش بالای ۳۷/۸باشه باید دوباره دیازپام بدی ولی اگ شیاف گذاشتی و تا ۸ساعت بعدش بالای ۳۷/۸نرفت دیکه دیازپام نمیخاد بدی

نه اون موقع دکتر نداده بود برا بار دوم تجویز کرد..تب ۳۸

وای چه دکتر ابلهی بوده برای من همون ۸ماهگی دیازپام ۲ داد گف ب محض تب ۳۷/۸ بود دیازپامو بده بهش 

خیلی خداازش نگذره ...بردم‌نوار مغزم گرفتم 

منم بردم خداروشکر مشکلی نداشت دارم میمیرم اونقدر میترسم از واکسن ۱۸ماهگی که نگو 

دختر من اومیکرون گرفت و تب کرد بخاطر همین دکترش گف چون تشنج برا واکسن نبوده پس واکسن ۱۸ماهگی رو عوض نمیکنم باید بزنه