2777
2789
عنوان

دوستی باشوهرخواهر😖

1236 بازدید | 72 پست

من دوسه سال پیش قبل ازدواج خودم و خواهرم(دوران مجردی)باشوهرخواهرم دوست بودیم.اونموقع که من نمیدونستم قراره جداشیمو باخواهرم ازدواج کنه😕همون موقع هم خواهرمم درجریان بودموقعی هم ک خواستم باشوهرم ازدواج‌کنم درجریان گذاشتمش ینی الان میدونه قضیمونومشکلیم نداره..خیلی دارم اذیت میشم من زودترازدواج کردم بعدخواهرم ازدواج کردولی میدونم یه جوریه همیشه مراقب نگاه منه مراقب نگاه شوهرش که یوقت همو نگاه نکنیم😑حرف نزنیم باهم😑من همیشه دوست داشتم باشوهرخواهرم مثل یه دوست و برادرباشیم وصمیمی شوخی کنیم...ولی کلا ازهمه چی منع شدم میترسم باهاش حرف بزنم خواهرم ناراحت شه فقط بزورجواب سلامشومیدم.شوهرم باشوهرخواهرم باهم کارمیکنن اونروزشوهرم حموم بود هی داشت زنگ میزدجوابشودادم گفتم حمومه.الانم خواهرم ناراحته ازم که باهاش حرف زدم😔بخدابه چشم برادری میبینمش اون مال گذشته هابوده بنظرتون مقصرمنم؟😪

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مقصر خواهرته که با اون ازدواج کرد 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

خواهرت مشکل داره

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
سخته ولی خواهرت اینقدر حساس بود چرا بااون ازدواج کرد ادم قحط بود 

نمیدونم منم خیلی میگفتم ازدواج نکن باهاش چون میدونستم سختیای خودشوداره ولی بازمیگفتم زیاد بگم فکرمیکنه حسودی میکنمو....