2777
2789
عنوان

طرف متاهله

464 بازدید | 25 پست

با یکی 5 روزه حرف می‌زنیم از گروه دانشگاه اومده بود قبول نمی‌کردم ولی گف ی فرصت بده و اینا منم گفتم سرگرم شم 

31 سالشه بعد خیلی کم آن میشه وقتایی ک آن میشه ب من پیام میده فقط ولی کم روزی دو ساعت آن میشه 

عکس پرو نداره ایدی نداره 

عکس فرستاده ولی پاک کرد زود منم پاک کرده بودم چون 

بعد گفتم ایدی اینستا بده ی پیج داده ی 15 نفر فالو دارنش عکس نداره رو پرو پست نداره 

میگ بیا بریم بیرون حرف بزنیم فبول نکردم 

حس میکنم متاهله آخه آدمی ک تعطیله چرا باید ی ساعت آن بشه 

بعد ی شب موقع حرف زدن دیگ رفت صب گف خواب موندم😑🤦🏻‍♀️

خیلی مشکوکه 

خب حرف نزن باهاش مجبوری مگ😕😕😕

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره احتمالا

پفیوز

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

اره بلاک کن بره

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یا زن داره یا دوست دختر، یه چیزی داره که تورو تو رزروی ها قرار داده، در هر صورت این رابطه سمیه آخرم خودت آسیب میبینی ، بیخیالش شو ، لیاقتت بیشتر از ایناس 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

تنهایی زده ب سرم 🤦🏻‍♀️ چیکار کنم حس میکردم ادمه

ولش کن برو یه آدم درست حسابی پیدا کن ، آدم از درد تنهایی به یه عوضی پناه نمیاره

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺