خواب دیدم سر خونه زندیگمم بقیه دارن وسیله های خونمو میچینن چون تازه عروسی کرده بودم بعد خودم تو خواب پشیمون بودم و ناراحت بعد تو خواب همسرم خیلی منو دوست داشت و صبحا میرفت سرکارو میومد شبا همشم میگفتم من میخوام درسمو بخونم مخوام طلاق بگیرم تو خوابم بهم میگفتن زشته بمون خونت طلاق چیه😂 (همینقدر با جزئیات کامل😐😂) ولی تو خواب انقدر ناراحت بودم همش میگفت خوابه تموم میشه تا از خواب بیدار شدم انقد خداروشکر کردم .خیلی خواب عذاب اور بود
من دیشب خواب میدیدم حامله ام اونم دوقلو مادرشوهرم داشت دلداریم میداد میگفتم دخترم هنوز کوچیکه همش ۹ ماهشه میگفت دخترتو من میبرم بزرگ میکنم جاریمم میگفت از خودتم من مراقبت میکنم 😑با اینکه این دو بشر تو بارداریم اصلا کنارم نبودن چه برسه مجدد حامله بشم بعد بیدار شدم انقدر ذوق کردم شوهرم میگفت چته میگم هیچ 🤣🤣
وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
من خیلی از این خوابا میبینم فک کنم آخرش همون دوقلو بزام🤣🤣
وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔