2777
2789

سلام عزیزم. من متوجه شدم بچه تون آلرژی شدید داره. بچه دوتا از دوستام هم اینطور بودن پیش یک دکتر بردن تو کرج به فامیلی مستشاری خیلی واسشون خوب بود خیلی دکترا مختلف بردن حتی یکی از بچه‌ها بستری شد ولی این دکتر با بقیه فرق داشت واقعا روند گذروندن آلرژی رو واسشون راحتر کرد 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم من تو تاپیکدیگه خوندم بچت آلرژی شدید داره دختر منم همین طور بود واقعا با دردسر بزرگش کردم حتی شیر خشک رژیمی هم نمی‌خورد خودم مجبور بودم شیر بهش بدم برای همینم خودمم رژیم بودم دو سال نسبت به بچه های دیگه واقعا اچلاغر بود الآنم همین طور همیشه غصه می خوردم تا آخر عمر حساسیتش کی مونه به خیلی چیزا آلرژی داشت جوری که یه برهه از زمان به برنج هم آلرژی داشت دیگه من شب ها که می خوابیدم کابوس می‌دیدم که قراره با چی سیرش کنم 

ولی اون روزها گذشت و خدا رو شکر الان خیلی بهتره الان فقط به ماهی و چند نوع مغز آلرژی داره 

نگران نباش بچت خوب میشه 

وقتی پسرم به دنیا اومد و به سنش غذا خور شد و شیر گاو یا هر چیز دیگه ای میخورد من باورم نمیشد انگار تو خواب بودم 

باورم نمیشد که یه بچه آنقدر راحت مواد غذایی رو بخوره و آلرژی نداشته باشه مطمینی باش بعد هر سختی ایونی هست و بچت بهتر میشه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

در ضمن من بچمو حجامت کردم که خیلی بهتر شد پیش دکتر فهیمی طب سنتی ببرش 

بهمون هم گفتن شیر اسب خوبه که اونم بهش دادم 

سلام کدوم شهرهستن ؟منم بچم آلرژی شدیدداره تمام بدنش اگزمامیزنه یعنی باحجامت خوب میشه؟

سلام من تهرانم بچمو پیش دکتر فهیمی بردم 

بله خیلی بهتر شد 

البته سر خود حجامت نبر 

حجامت بچه ها خیلی سبک تره یادمه فقط پشت گردنش بود 

شماحجامت آلرژی کردین بچتونو چندبارواینکه خوددکتربچموببینه میگه لازمه یانه؟

بله حجامت آلرژی یکدفعه 

خود دکتر تجویز کرد 

دکتر فهیمی ده سال پیش سمت کارگر بود الان نمی‌دونم هنوزم اونجاست یا نه 

ببخشیددخترشماهم تمام بدنش اگزمامیزد یاعلایم دیگه ای داشت

کهیر میزد 

رفلکسم داشت بعدتر به خاطر آلرژی بالا رو پاهاش کورک میزد و نوتروفیل خونش هم اومد پایین