2777
2789
عنوان

عید قوربان😐

288 بازدید | 28 پست

خدایی  درسته که با کشتن یه حیوون ما جشن بگیریم😢

عید قربان اصلش  ینی کشتن هوای نفست😐

حالم بدشد اینستا رو باز کردم هر کی پیش یه گوسفند سر بریده عکس گزاشته😖

آقا من خودم عاشق گوشتماا

ولی درکل اینکه همه جمع شن و با بریدن سر حیوون زبان بسته حال کنن عکس و فیلم بگیرن مخالفم☹

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

حتی اگه اون گوسفند قرار باشه بین نیازمندان پخش بشه ؟ 

در اون صورت اونا خوشحال میشن و ما هم صواب میکنیم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر اساس اون چیزی ک سرچ کردی اینستا برات عکس و فیلم میاره تقصیر خودته ک انقدر ادمای سطح پایین و چیپ فالو کردی ..وگرنه چرا برا ما عکس با گوسفند نمیاره

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

خب وقتی کسی اعتراض می‌کنه همه خیال می‌کنن با گوشت خوردن و سربریدن مخالفت میشه هی میگن پس چی بخوریم ! خدا گفته سر ببرید !

هرچند من خودم الان ۲۰ ساله گوشت نخوردم و نمردم هنوز زنده ام

ولی اعتراض به همین کاراس که تو کوچه خیابون خون و خونریزی راه بیوفته.

کشتن گاو و گوسفند مال کشتارگاهه.

اما خب از حق‌ نگذریم الآنم مردم نسبت به قبل خیلی فرهنگشون بهتر شده دیگه خیلی کم پیش میاد مثل سابق جمع بشن برا گاو‌ و گوسفند کشتن.

مثلا تو منطقه ما اکباتان خیلی ساله دیگه ندیدم از این چیزا

Having fun while stuck in life
قربونت اون گوشت رو فقرا میخورنا من پول داشتم هفت تا میکشتم والا 

نه بابا

همه می برن میکنن تو فریزر

حتی اگه اون گوسفند قرار باشه بین نیازمندان پخش بشه ؟  در اون صورت اونا خوشحال میشن و ما هم صوا ...

اگ پخش بشه بین نیازمندا

عالی یه

ث ☺️

ممنون 

ببخشید اشتباه نوشتم 😁

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اگ پخش بشه بین نیازمندا عالی یه

اوهوم درستشم همینه 

اووففف خود خدا گفته حلالع میشه این عید حروم نیس و هر کی می‌تونه گوسفند بکشه دیگه شما بس کنید 

میدونم

من که نگفتم حرومه😐

از جنبه ی عاطفی و احساسی ش میگم