2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

283 بازدید | 3 پست

ازدواج دوم برای بسیاری از افراد نگرانی‌ها و دغدغه‌های بسیاری را به همراه می‌آورد. این نگرانی‌ها به این دلیل است که خیلی از افرادی که طلاق گرفته‌اند از شکست و اشتباه مجدد در انتخاب خود می‌ترسند و افرادی که همسر اولشان فوت کرده ترس از دست دادن و تجربه مجدد تنهایی را احساس می‌کنند. این ترس‌ها و نگرانی‌ها اگر درست مدیریت نشوند می‌توانند در تصمیم‌گیری درست اخلال ایجاد کنند.

برای داشتن ازدواج دوم موفق در نظر گرفتن برخی نکات ضروری است

*در گذشته خود باقی نمانید

این مسئله بسیار اهمیت دارد که افراد زمانی برای ازدواج دوم اقدام کنند که با گذشته خود کنار آمده باشند و بتوانند آن را رها کنند. رها کردن گذشته به این معنی نیست که شما افکار و احساسات مربوط به ازدواج قبلی خود را سرکوب کنید و اصلاً راجع به آن‌ها حرف نزنید. گاهی حرف زدن با یک دوست و یا در میان گذاشتن احساسات منفی با یک مشاور به شما کمک می‌کند که آنچه را که در ذهنتان شما را می‌آزارد حل کنید و درنتیجه از شر آن رها شوید.

یکی از مهم‌ترین چیزهایی که در کنار گذاشتن گذشته به شما کمک می‌کند مسئله بخشش است؛ به خصوص توانایی بخشش خود کمک بسیاری در این زمینه به شما خواهد کرد.  به همین خاطر تلاش کنید با اشتباهاتی که در گذشته داشته‌اید رو به رو شوید، آن‌ها را بپذیرید و تلاش کنید که برای ساختن فردایی بهتر آماده شوید. بخشش خودتان، همسر قبلی‌تان و تمام کسانی که در اشتباهات شما نقش داشته‌اند به شما کمک می‌کند تا تلخی گذشته را به امروز منتقل نکنید.

*

اشتباهات گذشته را فراموش كنید

از این كه روی خطاهای گذشته تاكید كنید خودداری نمائید. آنها دیگر به شما تعلق ندارند .

این دقت است كه عادت و خاطره را به وجود

می آورد . به محض اینكه سوزن گرامافون را روی صفحه گرامافون می گذارید شروع به  نواختن می كند. دقت، سوزنی است كه حوادث گذشته را زنده و بیدار می كند. شما نباید توجه خود را روی كارهای بد متمركز كنید .

چه دلیلی دارد كه غصه كارهای نابخردانه گذشته را بخورید ؟ سعی كنید خاطرات گذشته را به یاد نیاورید و آنها را در ذهن مجدداً تكرار كنید .

تمركز روی چیزهای منفی، هدف انسان خدا دوست نیست . برخی از افراد همه حوادثی را كه در گذشته برایشان اتفاق افتاده و درد جانگذاز آن را از یك عمل جراحی در بیست سال گذشته گرفته تا چیزهای دیگر به یاد دارند. آنها بطور مكرر در مكررآگاهی آن بیماری را زنده می كنند .

چرا این تجارب را تكرار می كنید؟ به خاطر آوردن عمدی تجارب دردناك و تلخ ، استفاده نادرست از حافظه و گناهی علیه روح به شمار می آید. با تغذیه خاطرات نازیبا شما آنها را به آینده حمل خواهید كرد . این برای شما زیان آور است .

اگر از كسی رنجش شدیدی دارید و هر روز عمل زشت او را به یاد آورده و بطور ذهنی درصدد تلافی بر می آیید، غرامت سختی باید بابت آن بپردازید .

قربانی خاطره تلخ شدن و یادآوری فكر آن بسیار خطرناك است. سعی كنید اشتباهات گذشته و احساسات كینه توز را فراموش كنید و صرفاً خاطره های شیرین را به خود تلقین كنید.

افراد انگشت شماری آگاهانه سعی می كنند كه استعداد بالقوه، جسم و ذهن و روح خود را تقویت كنند. بقیه قربانی حوادث گذشته هستند. آنها بطور ملالت انگیزی كار می كنند در حالی كه توسط عادات نادرست به جلو رانده و با درماندگی تحت نفوذ آنها قرار می گیرند، و فقط این را به یاد می آورند. (( من آدمی عصبی هستم.)) یا (( من ضعیفم )) (( من گناه كارم )) و غیره ...

هر یك از ما مسئولیت داریم با شمشیر خود ریسمان هایی كه ما را به بند كشیده پاره كنیم، یا اسیر و برده باقی بمانیم .

خداوند به هر كس آزادی داده تا از روی اختیار و اراده عمل كند. هرگز اراده خود را به كسی تحمیل نكنید ولی اگر می خواهید كسی را قانع كنید كه آن چه شما متواضعانه به آن اعتقاد دارید ، برای او ، بهترین است ، او را با عشق تحت تاثیر قرار دهید .

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.