2777
2789
عنوان

نکنه شپش دارم ...

259 بازدید | 28 پست

من اصلا خارش نداشتم هیچ وقت الان چند وقته پشت گردن خیلی میخاره . توی سرمم میخاره با گوشم .

به مامانم نشون میدم پشت گردنمو میگم ببین پشه خورده انقدر میخاره میگه نه یدونه فقط خورده . 

ولی میترسم شپش باشه .

چون مامانم همین طوری بود پشت گردنشو انقدر خاروند زخم کرده بود . من خیلی به بهداشت اهمیت میدم .

چیکار کنم ‌. به هر کی میگم میگه شپش باشه نگاه کنی معلوم میشه .

بگو مامانت ببینه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستتو بکش روی موهای پشت گوش و بالای گردنت(پشت سر)... اگه شپش باشه تخماش اونجا هست. نزدیک پوست سر. پیداشون می کنی. اگه نبود حساس نشو! نیست دیگه.

راستی... شپش هیچ ارتباطی با بهداشت نداره. اگه با یکی که شپش داره تماس داشته باشی مبتلا می شی. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

احتمالا داری

یه شونه ضد شپش لیندان بگیر خیلی راحت از دستشون خلاص میشی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نگا تو هرچیم بهداشتو رعایت کنی یکی دیگه ک رعایت نکنه بیاد کنارت بشینه خیلی راحت توهم شپش میگیری...

اگ شک داری خوب و با دقت اگ میتونی خودت یا مامانت موهاتو نگا کن ببینی هست یا نه 

چیز دیگه ای ب ذهنم نمیرسه😮‍💨

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست:)

دخترعمم همیشه خدا شپش داشت.سرشو گفتن بجا شامپو با تاید بشور،بخدا همون شد دیگع تمومممم.تاید انزیم داره هرچی باشه نابود میکنه اساسی.نترس خطری هم نداره،قدیم قدیما هی با تاید میشستن

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
نگا تو هرچیم بهداشتو رعایت کنی یکی دیگه ک رعایت نکنه بیاد کنارت بشینه خیلی راحت توهم شپش میگیری... ...

دقیقا. هر کی شپش می گیره خجالت می کشه و می گه باور کنین من بهداشت رو رعایت می کنم. در حالی که ربطی نداره. بیشترین مبتلاها بچه های مهدکودکن که از همدیگه می گیرن و میارن خونه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

احساس خارش سر 

و اینکه انگار چیزی رو سرت راه میره 

و اینکه ۵ میلی از ریشه نگاه کنن پشت سرت 

و پشت گوشات 

جلوی سر دیده نمیشن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .