2777
2789
عنوان

دروغ

151 بازدید | 11 پست

شوهرم بهم گفت سرکاره کارش طول میکشه بعد اومد خونه گفت نمیتونم بهت دروغ بگم سر راه خونمون یه کانال اب هس رفته بودن باهمکاراش اونجااا ازاینکه بهم دروغ گفته ناراحتم ولی از جاییم ک بعدش اومد راستشو گف راضیم 

ولی چیکار کنم دیگ تکرار نشه

تعداد رای : 5
نظرسنجی
الد
3
60%
لخدرز
2
40%
همونجایی که دلبر خونه داره..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخورد خوب داشته باش فردا،و بهش بگو واست تعریف کنه،ذوق کن الکی.بعدبگو خب نیاز نبود اولش دروغ بگی،بالاخره تو هم بعنوان آدم وقتی اینهمه فشار روته،نیاز داری کمی با دوستات تفریح کنی...رفیق شوهرت باش،کج خلقی کنی باز هم دروغ میگه

هیچی تکرار نمیکنه عزیزم نمیتونه بهت دروغ بگه بعد یه چیزی اینکه با همکاراش بره شنا مگه چه اشکالی دا ...

من هیچوقت نزاشتم با دوستاش یا همکاراش جایی بره بعد گفت میدونستم غر میزنی به خاطر این دروغ گفتم دلیلش این بود 

ولی خودمم میدونی و خودشم اعتراف کرد نمیتونه بهم دروغ بگه تاحالام نگفته 

من هیچوقت نزاشتم با دوستاش یا همکاراش جایی بره بعد گفت میدونستم غر میزنی به خاطر این دروغ گفتم دلیلش ...

اشباهت میکنی....حتی اگه دروغم نگه...بدون که تو دلش چه حسرتهایی داره....باور کن دوست و همکار جذام ندارن...سالی یکی دو بار بزار بره ....بترس از حسرتهایی که تو دل مرد هست

من خودمم مخالفم ولی سالی یه بارو میگم برو...واقعا احتیاج دارن

اول تشکرکن ازش که راستشوگفته چون اگه واکنش نشون بدی دیگه راستشوبهت نمیگه بعدش باملایمت بهش بگوعزیزم من ازدروغ بدم میادهمیشه راستشوبگوحتی اگه باعث ناراحت شدنم بشه مردا بچه ان تقریبااخلاقشون دوست دارن تائیدبشن البته بعصیاشونم جنبه ندارن که اونادیگه استثنان 

اشباهت میکنی....حتی اگه دروغم نگه...بدون که تو دلش چه حسرتهایی داره....باور کن دوست و همکار جذام ندا ...

اوهوم چون دربارشم رفتم خوندم فهمیدم ک باید اجازه بدم بره